Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον "αέρα" η λειτουργία τη Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών από μετακίνηση γιατρών στην Έδεσσα


 Έντονη αντίδραση Κακουλίδη

Στον "αέρα" βρίσκεται η λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, μετά την χθεσινή απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πέλλας να μετακινήσει δύο ειδικούς Παθολόγους Ιατρούς από τη Νοσοκομειακή Μονάδα των Γιαννιτσών σε αυτή της Έδεσσας για την κάλυψη των αναγκών της.
Πιο συγκεκριμένα, το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Πέλλας, μετά από σχετική εισήγηση του Διοικητή Χρήστου Δόντσου, αποφάσισε χθες ομόφωνα την τρίμηνη πλήρη μετακίνηση από τη ΝΜ των Γιαννιτσών στη ΝΜ της Έδεσσας δύο ειδικών Παθολόγων Επιμελητών Α' (Ιωάννα Γουρλομάτη και Εμμανουηλία Κεχαγιά), για κάλυψη των αναγκών της κλινικής της Έδεσσας, με ισχύ της απόφασης από αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου. 

Γ. Κακουλίδης: "Πλήρης αποδιοργάνωση της κλινικής"
Για την απόφαση αυτή εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Γιάννης Κακουλίδης, ο οποίος με επιστολή του προς την διοίκηση του Νοσοκομείου Πέλλας, την χαρακτηρίζει "απαράδεκτη", κάνει λόγο για "πλήρη αποδιοργάνωση της κλινικής" και όπως επισημαίνει, "παύει να ισχύει το πρόγραμμα εφημεριών της από (αύριο) 21/7/2021", ενώ θα σταματήσουν να λειτουργούν κρίσιμα ιατρεία της, όπως το ογκολογικό και το διαβητολογικό.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Κακουλίδη προς τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, έχει ως εξής:
"Σχετικά με το παραπάνω θέμα και μετά την απαράδεκτη απόφασή σας η οποία με βεβαιότητα οδηγεί στην πλήρη αποδιοργάνωση της κλινικής, σας αναφέρω τα ακόλουθα:
Το πρόγραμμα εφημεριών της Παθολογικής κλινικής παύει να ισχύει από 21/7/2021, θα αναλάβετε εσείς να καλύψετε το πρόγραμμα εφημεριών.
Οι δραστηριότητες της κλινικής θα περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό ώστε να εξασφαλίζεται η παροχή αξιοπρεπών υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες από 21/7/2021.
Το ογκολογικό θα σταματήσει την δραστηριότητά του εφόσον εξασφαλιστεί η διαχείριση των περιστατικών που βρίσκονται σε αγωγή.
Το διαβητολογικό ιατρείο θα διακόψει την λειτουργία του από 21/7/2021.
Θα χρειαστεί να μεριμνήσετε επίσης τόσο για την κάλυψη της κλινικής COVID όσο και για τα ΤΕΠ COVID για την ιατρική τους κάλυψη.
Κύριε Διοικητά σε μια περίοδο κρίσης η οποία απαιτεί την αξιοποίηση όλου του υπάρχοντος δυναμικού, επιλέξατε να λύσετε προβλήματα δημιουργώντας μεγαλύτερα. Αν στόχος σας είναι να ευθυγραμμιστείτε με την απόφαση του πρωθυπουργού να κλείσει υπηρεσίες υγείας αποδυναμώνοντάς τες, το πετύχατε στο 100%.
Δική σας η ευθύνη για ότι ακολουθήσει.
Με την δέουσα τιμή 
Ι. Κακουλίδης"



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο, ντροπή στον διοικητή του νοσοκομείου, το ογκολογικό πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσλήψεις για την ομάδα Δίας κάνατε για τους αστυνομικούς φυλακές των πανεπιστήμιων κάνατε για μόνιμους στρατιώτες (εποπ) κάνατε για τους γιατρούς του ΕΣΥ τίποτα. Θελετε να ξαναπερασουμε στα Γιαννιτσά τον Νοέμβρη του "20;;; Όσο για τους ψηφοφόρους σας, ας χορτάσουν με το 'Η Μακεδονία είναι Ελληνική και για το Μάτι φταίει η Δουρου που δεν κρατούσε καλά την μανικα. Την επόμενη φορά ψηφίζω και εγώ (αλήθεια) Ν. Δ για να ολοκληρωση το έργο της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι δεν μας λες καλά κ.Διευθεντα της Παθολογικής. Αν ο κάθε ένας από εσάς θέλει να καταντήσει την Κλινική του ως προσωπικό του ιατρειο τότε υπάρχει λύση. Μπορείς να αποχωρήσεις και πεδίο δόξης λαμπρό ο ιδιωτικός τομέας. Ο Διοικητής και ο Αναπληρωτής του είναι αυτοί που φέρουν την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία των υγειονομικών μονάδων. Κάθε φορά που σας βγαίνει μια εφημερία παραπάνω ανεβαίνετε στα κάγκελα ως χούλιγκαν. Δεν σε έβλεπα το ίδιο ζωηρό και παλαιότερα όταν το ΓΝ Γιαννιτσών υπολειτουργούσε πολλάκις από την σημερινή κατάσταση, δεν είχε όχι απλά αξονικό αλλά ούτε γάζες και είδη απολύμανσης. Άλλωστε η μετακίνηση είναι προσωρινή και με ορισμένο χρόνο. Σου θυμίζω οτι στο προηγούμενο κύμα της πανδημίας έγινες αποδέκτης συναδέλφων σου από αλλά Νοσοκομεία. Το Λόγγο δεν μπορείς να τον βλάψεις γιατί είναι ήδη καταξιωμένος στην συνείδηση των πολιτών της περιοχής μας και για την ικανότητα του αλλά και την δράση του. Η σιωπή πολλές φορές είναι χρυσός γιατρέ και εκτειθεσαι άδικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόν Λόγγο και πιο Ζάλογγο μας λες ρε φίλε. Φτύσανε αίμα για να κάνουν μια αξιόλογη Παθολογική-Ογκολογική στα Γιαννιτσά, και μπράβο σε όλους που το καταφέρανε, και έρχεται κόσμος από όλες τις γύρω περιοχές και τώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή να κρατηθεί το δημόσιο σύστημα υγείας όρθιο μας το υποδομείτε για ιδιωτικοποίηση??? Αυτός είναι ο στόχος σας να τα ιδιωτικοποιήσετε τα πάντα και μας θυμίζετε συνεχώς την λαϊκή ρήση ¨θέλει η @ου@άνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει¨. Πού είστε Λάκη, Διονυσάκι, Γιωργάκη, Ιορδανάκη και λοιπές φιγούρες φωτογράφων??

      Διαγραφή
    2. Η λογική να αποδυναμώσουν την παθολογική κλινική Γιαννιτσων ειναι απαράδεκτη. Ένας ικανός Διοικητής θα κοιτούσε να προσλάβει γιατρούς για την παθολογική Έδεσσας και όχι να μετακινεί από άλλο Νοσοκομείο. Οι βουλευτές δεν μπορούν να μένουν αδιαφοροι. Εαν δεν μπορεί να να προσλάβει γιατρούς σημαίνει ότι είναι ανίκανος.Η Αντίδραση του διευθυντή τον τιμάει. Δειχνει ότι προσπαθεί για να έχει μια οργανωμένη κλινική. Η κα Τζάκρη θα θυματ6 ποτέ είχε υποβαθμιστει το Νοσοκομείο Γιαννιτσν σε κλίνες.Κριμα όμως και για τους βουλευτές της ΝΔ που δεν αντιδρουν

      Διαγραφή
    3. Όντως είσαι έτοιμος για Ζάλογγο φιλαράκι γιατί όταν μιλάμε για Δημόσια Υγεία καλά θα κάνεις να ασχολείσαι με τέννις. Τις ασυναρτησίες που διασπείρεις δεν τις τρώει ούτε ένα νεογνό της Μαιευτικής. Αν πάλι θέλεις να κάνεις πολιτική του κ@λου δικαίωμα σου. Οι γιατροί που αποσπώνται δεν πηγαίνουν στο Διαβαλκανικό, ούτε στο Boston Hospital.Στο Νοσοκομείο της Έδεσσας πηγαίνουν που προφανώς τους έχει ανάγκη κι εκεί το ΕΣΥ. Τα κουραφεξαλα περί φτυσιματος αίματος για να χτιστεί όπως γράφεις αυτό το "σύγχρονο" ογκολογικο μου θυμίζουν γυναικεία αξεσουάρ κατά την διάρκεια της περιόδου. Δηλαδή always normal με πτερύγια. Όταν ξανάρθετε στην εξουσία να διορισετε Διοικητή σαν αυτόν που είχατε (προσέλευση ώρα 11:00- αποχώρηση ώρα 11:15). Καληνυxτα!!!

      Διαγραφή
    4. Ο Διοικητής και ο Αναπληρωτής του είναι αυτοί που φέρουν την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία των υγειονομικών μονάδων.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ.
      ΛΑΒΕΤΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΣΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
      ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ;
      ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ;
      ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ;
      ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ;
      ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ , ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.
      ΟΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΣ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ:Πού είστε Λάκη, Διονυσάκι, Γιωργάκη, Ιορδανάκη και λοιπές φιγούρες φωτογράφων??
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ, Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΕΦΕΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π
      Η ΠΕΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ;

      Διαγραφή
  5. Μή μάθει ο Μήτσος και ο Τάκης, ιδιαίτερα Ο Βόρις και ό ίδις αυτήν τη μετακίνηση, να ξέρετε τώρα θα καταργήσουν τα νοσοκομεία. Να θα πουν η Θεσσαλονίκη. Δίπλα σας είναι. Και τέλος πάντων ας πεθάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για άλλη μια φορά το μάρμαρο της αποτυχίας διοίκησης θα το πληρώσουν οι πολίτες των Γιαννιτσών. Όταν μια ομάδα κερδίζει δεν κάνεις αλλαγές γιατί είναι βέβαιο ότι θα το πληρώσειςκαι στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ανθρώπινες ζωές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν για τα σχολεία προσλαμβάνονται εκπαιδευτικοί( κομμωτές, αισθητικοί, εικαστικοί κλπ) για την δημόσια υγεία δεν μπορείτε να προλάβετε δύο γιατρούς ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΝΕΙΣ 40+ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ Μεσα Μαζικης Εξαπάτησης.
      Τρεις κυβερνητικούς βολευτες έχουν τα Γιαννιτσά.
      Γιατί ψάχνετε τι φταίει;
      Μήπως και ο προηγούμενος Διοικητής των Νοσοκομείων του Νομού, ο Σμίας, Γιαννιτσιώτης δεν ήταν:
      έχετε ψάξει να δείτε τι έκανε επί θητείας του;

      Διαγραφή
    2. Προς το παρόν προέχει το μπατσικο,μην είσαι αχάριστος, που θες και γιατρούς, έλεος.

      Διαγραφή
  8. Τους Διοικητές τους έχουν προτείνει κάποιος Βουλευτής Δυστυχώς βλέπουμε Διοικητές χωρίς να έχουν καν αναρτήσει το βιογραφικό τους ,τι βασικό πτυχίο έχουν και από που; Τον Διοικητή του Νοσοκομείου της Έδεσσας νομίζω τον πρότεινε ο Διονύσης Τωρα που υποβαθμίζει την παθολογική Γιαννιτσών ας πάρει θέση για τις μετακινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kανείς Διευθυντής δεν μπορεί ετσι απλά να κλείσει κλινικές και υπηρεσίες υγείας. Ελεος με τις πολιτικές τοποθετήσεις στο πεδίο της υγείας. Η αλήθεια είναι μία.. Μια εξαιρετική διοικητική και ιατρική προσέγγιση που έχει παγιωθεί στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών κλονίζονται στο όνομα κάλυψης κενών σε άλλο Νοσοκομείο. Ας το σκεφτουν αυτό καλύτερα οι πολίτες και να βγάλουν τα ανάλογα συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.