Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Γιώργου Παπανδρέου στο Ν Πέλλας



Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφθεί το Ν Πέλλας τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου. 
Συγκεκριμένα στις 12 θα βρίσκεται στα Γιαννιτσά και στις 14:00 στην Έδεσσα όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη, μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Λεφτά υπάρχουν.. k@pr@skul@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για τα κάλαντα! που τα είδατε να υπάρχουν; Δώσαμε στα ΜΜΕ,Δώσαμε στους εφοπλιστές, στην Aegean! Τώρα δεν έχουμε ούτε δεκάρα τσακιστή να προσλάβουμε γιατρούς Δώσαμε και στον Μπακογιάννη για τον μεγαλο Περίπατο! Είδες πώς τα κλέβουμε εμείς οι Δεξιοί; Άντε και με καινούργιο Μνημόνιο,γιατί τα γ@μησιάτικα του Κούλη είναι με δανεικά λεφτά!

      Διαγραφή
    2. Δεν είδαμε να υπάρχουν λεφτα ρε κοιμισμένε.. αλλα πρόβατα σαν και σενα το πίστευαν οταν το έλεγε ο γιωργάκης και τον βγάλατε πρωθυπουργο

      Διαγραφή
  2. και ομως στη πελλα εχει ρευμα ο γιωργακης.....Ειμαστε τελικα πραγματι αξιοι της μοιρας μας.οχι δρομος ουτε πεζοδρομιο δε θα γινει ποτε στη Πελλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε μια αναζήτηση στα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν 2009-2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψωμί δεν είχαμε τυρί μας φέρανε!!! πόσο ανεγκέφαλος είναι ο κόσμος είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά; αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες τους χειροκροταμε μπράβο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όμως ήταν ο μονός που έδωσε κάτι στην σύνταξη του αγρότη και είναι πολύ καλύτερος από τον Αλέξης που τσάκισε τον κτηνοτροφο μαζί σου Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρωτοπορος ο Γιώργος Παπανδρέου,βρέθηκε στο λάθος μέρος.Η Ελλάδα δεν είναι ακόμα έτοιμοι για μοντέρνους πολιτικούς.Χώρα με τόσους πολλούς ακροδεξιούς δεν χωράει πολιτισμένους πολιτικούς.
    Εδώ θέλουμε π.χ. συνταξιούχους αστυνομικούς να πολιτεύονται και παρ ότι απόφοιτοι Γυμνασίου να υποδυκνύουν και τι είναι το σωστό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα κουλτουριαρη.ψαξτο το θέμα σου

      Διαγραφή
    2. Ε ρε κομπλεξ που βγαζεις.....Θα μου πεις εδω θαυμαζεις τον Γιωργακη,τον μοντερνο πολιτικο!!!

      Διαγραφή
  7. Και φυσικά θα τον ψηφίσουν ξανά, αυτός ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.