Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπ. Υγείας Θάνο Πλεύρη: Δέσμευση για το ογκολογικό ιατρείο στο νοσοκομείο Γιαννιτσών



Ρεαλιστικές προτάσεις για κατασκευή νέας ΜΕΘ στην Έδεσσα

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε, εχθές Τετάρτη, με τον Υπουργό Υγείας κ. Αθ. Πλεύρη για να του μεταφέρει μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν τις δομές Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και να συζητήσει μαζί του για αποτελεσματικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν μόνιμα τις υπηρεσίες υγείας για τους πολίτες.
Αρχικά ο Λάκης Βασιλειάδης παρουσίασε στον Υπουργό το πρόβλημα που έχει προκύψει με την επάνδρωση του Ογκολογικού Ιατρείου του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας που λειτουργεί στη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών, όπως το διαβίβασε στο Βουλευτή με σχετική επιστολή ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Γιαννιτσών. Η πρόσφατη παραίτηση του ενός από τους δύο Ογκολόγους σε συνδυασμό με ζητήματα προσωπικού που θα προκύψουν σύντομα, απειλούν τη λειτουργία μιας ζωτικής σημασίας μονάδας για τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας.
Ο κ. Πλεύρης, ο οποίος έδειξε μεγάλη ευαισθησία για το ζήτημα, διαβεβαίωσε τον Λάκη Βασιλειάδης ότι θα φροντίσει εγκαίρως ώστε να μην ανασταλεί η λειτουργία του Ιατρείου, ενώ επικοινώνησε την ίδια στιγμή με την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Γιαννιτσών κ. Ει. Μυστακίδου, στην οποία δεσμεύτηκε για την εύρυθμη λειτουργία με μια σειρά προσωρινών λύσεων, αλλά και για τη διασφάλιση του Ιατρείου με επιπλέον προσωπικό για τη μακροχρόνια εξυπηρέτηση των ασθενών. 
Επιπλέον, οι δύο άνδρες συζήτησαν για την κατασκευή νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στη Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας. Ο Λάκης Βασιλειάδης ενημέρωσε τον κ. Πλεύρη για τις ενέργειές του πριν μερικούς μήνες, ώστε η ΚΤΥΠ Α.Ε. να ετοιμάσει μια πρόταση τεχνικής μελέτης για τη δημιουργία νέας ΜΕΘ στην Έδεσσα στα πρότυπα και τις προδιαγραφές του ΚΕΣΥ, την οποία έχει πλέον η ΝΜ Έδεσσας για τις περαιτέρω ενέργειες.
Ο Υπουργός είδε θετικά το ζήτημα και εξέφρασε την πρόθεσή του, εφόσον οι αρμόδιες υπηρεσίες λάβουν την πρόταση του νοσοκομείου, να την αξιολογήσουν ώστε να κατασκευαστεί από την αρχή μια νέα μονάδα με σωστές προδιαγραφές που θα μείνει παρακαταθήκη για τους πολίτες της Πέλλας. Συζήτησε με τον Βουλευτή ρεαλιστικές επιλογές χρηματοδότησης τόσο για τη φάση κατασκευής όσο και για τον εξοπλισμό της μονάδας.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε πως θα παρακολουθεί βήμα-βήμα το την κατασκευή νέας ΜΕΘ στην Έδεσσα, ενώ πρόσθεσε πως «ειδικά για τα ευαίσθητα θέματα υγείας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, σε συνεργασία με τον Διοικητή και τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝ Πέλλας και τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ρε Λάκη μπορείς να διαψεύσεις το παρακάτω ρεπορτάζ;
    Γιατί το υπουργείο δεν το έκανε και σε συνδιασμό με το πρότερο παρελθόν των στελεχών της παράταξής σου, Άδωνις Κούλης κ.λ.π, τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι.
    Να μην ξεχνάμε ότι τόσο εσύ όσο και οι άλλοι δύο βουλευτάδες της Πέλλας στηρίξατε με την στάση σας την εκδίωξη 7000 υγειονομικών του ΕΣΥ οδηγώντας τους στην εξαθλίωση.
    Ή μήπως αντιδράσατε σθεναρά και δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας;
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1050750_mystiki-synantisi-mgkagkas-me-12-voyleytes-gia-loyketo-sta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTO TO ΠAIΔI MOΛIΣ O ΔIONYΣHΣ BΓAΛEI ΔEΛTIO ENHMEPΩΣHΣ TΣOYΠ AΠO ΠIΣΩ . ΠPIN AΠO KAIPO ΠAΛI, ΠIΣΩ AΠO TON ΔIONYΣH,MAΣ EΛEΓE OTI ZHTHΣE THN ΔHMIOYPΓIA 2 KΛINΩN MEΘ ΣTHN EΔEΣΣA. TΩPA ΛEEI ZHTHΣE KAINOYPΓIA MEΘ ΣTHN EΔEΣΣA. BPE ΦEPE ΠIΣΩ THN MEΘ ΣTHN EΔEΣΣA KAI AΣE TA ΠAPAMYΘIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ βλέπω πως παρότι Νεος λύνει πρόβλημα άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες μου 5,26 ένα πρόβλημα που έλυσε στα τρία χρόνια που είναι βουλευτής; Ένα όχι δύο! εκτός από αυτό που οικειοποιήθηκε, δηλαδή την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων της Πέλλας που είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ. ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
    Και επειδή κάνεις αναφορά στη νεότητά, η νεότητα πάντοτε συνοδεύεται από ειλικρίνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δωσε ψεμα στο λαο...παρε ψηφους στο λεπτο.κοψε υγειονομικους...στοιβαξε τους τους νεκρους.παρε και αεροσκαφη...πλην τα ρουχα σου στην σκαφη.ειν το ρευμα ακριβο...μες τον μηνα πως θα βγω; θα με θρεψει ο Θεος...ο επιδοματισμος!δεν δουλευω δεν παραγω...βιζιτες παιδια εξαγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ENA ΘEMA ΔIAΔIKAΣTIKO ΠOY ΛYNETAI YΠHPEΣIAKA ME MIA AΠΛH METAKINHΣH KATOΠIN ENTOΛHΣ THΣ 3HΣ YΓEIONOMIKHΣ ΠEPIΦEPEIAΣ, OΠΩΣ ΓINONTAI TOΣEΣ KAI TOΣEΣ, TO EXETE ANAΓAΓEI ΣE MEIZON. KAI MAΛIΣTA MΠΛEΞATE TON YΠOYPΓO KAI TON BAΛATE NA EΠIKOINΩNHΣEI ME THN ΠPOEΔPO TΩN KAPKINOΠAΘΩN. TI KAPAΓKIOZΛIKIA EINAI AYTA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή μεταξύ κατεργαρέων πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Θα μας πεις κύριε Λάκη πότε έκανες ενέργειες στην ΚΤΥΠ για νεα ΜΕΘ στην Έδεσσα; Και επειδή υπάρχου τα ΣKPIΠTA MANET, πότε, ποτέ, ποτέ, ΟΧΙ άλλο κάρβουνο! ΟΧΙ άλλο παραμύθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάντως με τον Πλεύρη ούτε στο ίδιο τετράγωνο δεν θα στεκόμουν! Όχι και να βγω φωτογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.