Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου – Έρευνες για κεταμίνη και στα άλλα δύο παιδιά



Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε από τα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν σε διάστημα τριών ετών υπό μυστηριώδεις συνθήκες, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (04.04.2022), για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Με την κουκούλα πάντα στο κεφάλι της να κρύβει το πρόσωπό της, στα χέρια της χειροπέδες και με αλεξίσφαιρο γιλέκο, η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων για να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, όπου θα κρατηθεί έως τη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν και θα απολογηθεί. Δεν είπε κουβέντα παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την πολιόρκησαν.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. “Θα σε πνίξουν στη φυλακή κα@@@@@α” της φώναξε το οργισμένο πλήθος.
«Ο άντρας σου το ήξερε;», «γιατί τα σκότωσες τα παιδιά;», «βρώμα» «σκύλα, φόνισσα, ομολόγησε!» φώναζε κόσμος ενώ οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις την έβαζαν σχεδόν «σηκωτή» στην αίθουσα 9.


Έρευνες για κεταμίνη και στα άλλα δύο παιδιά – Στο μικροσκόπιο το κινητό της μητέρας
Στο μεταξύ, εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θέμα εκταφής των παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας που πέθαναν τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021, δεν τίθεται, ωστόσο οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών θεωρούν πολύ πιθανό να έφυγαν από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο.
Τα πλακίδια από τις ιστολογικές διατηρούνται για περίπου 5 χρόνια. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θα εξεταστούν ξανά, με τους ειδικούς να εστιάζουν πλέον στην ανίχνευση κεταμίνης. Οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί να αποδειχθεί έπειτα από τις κατάλληλες εξετάσεις αν χορηγήθηκε η ίδια ουσία και στα άλλα δύο παιδιά.
Οι αστυνομικοί δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, καθώς όταν δίνεις τη συγκεκριμένη ουσία προκαλεί σπασμούς μέσα σε πέντε λεπτά. Κάθε φορά που συνέβαινε ένα τέτοιο επεισόδιο η μάνα ήταν μόνη της με το παιδί και μάλιστα για αρκετή ώρα.
Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι αστυνομικοί θεωρούν ότι την αγόρασε μέσω διαδικτύου.
Γι’ αυτό έχουν στείλει το κινητό και τον υπολογιστή της κατηγορουμένης στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί από πού αγόρασε την ουσία που φέρεται να χορήγησε στην κόρη της, Τζωρτζίνα, προκαλώντας τον θάνατό της.

Το κίνητρο
Παράλληλα, ερευνάται το κίνητρο της δολοφονίας. Ένας από τα σενάρια –που θεωρείται το επικρατέστερο από τις Αρχές – είναι πως όλα τα έκανε για να κρατήσει τον άνδρα της και να σώσει τη σχέση της. Σημειώνεται ότι υπήρχαν προβλήματα στον γάμο του ζευγαριού πριν ακόμα πεθάνει το πρώτο παιδί και το ζευγάρι ήταν σε διάσταση έως και τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Οι δολοφονίες των παιδιών συμπίπτουν χρονικά με τις ενέργειες του Μάνου Δασκαλάκη για έκδοση διαζυγίου και οι Αρχές δεν αποκλείουν να θεώρησε η ίδια πως με αυτόν τον τρόπο θα τον φέρει ξανά πίσω κοντά της.

Μία δικογραφία και για τους τρεις θανάτους
Σύμφωνα με όσα είπε η Άννα Κανδύλη στον «Real fm 97,8» και στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Λαβίθη και της Στεφανίας Κασίμη, οι δικογραφίες των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη (Μαλένα, Ίριδα) που είχαν μπει στο αρχείο, πρόκειται να “βγουν” και να συνενωθούν με τη δικογραφία της Τζωρτζίνας.
“Δεν υπάρχει ομολογία της μάνας. Δεν υπάρχει μάρτυρας. Οι αστυνομικοί έφτασαν στη μητέρα με την εις άτοπον απαγωγή. Δηλαδή βρέθηκε μία ουσία στο παιδί, που δεν υπήρχε στο πρωτόκολλό του ή τη φαρμακευτική του αγωγή. Αυτή η ουσία από τη στιγμή που δίδεται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, εάν η ποσότητά είναι μεγάλη, κάτι το οποίο διαπιστώθηκε, επιφέρει θάνατο. Προκαλεί οξύ αναπνευστικό πρόβλημα και ανακοπή. Από αυτά λοιπόν τα στοιχεία και με δεδομένο ότι η μάνα ήταν κοντά στο παιδί λίγη ώρα πριν πεθάνει, οδηγήθηκαν στη μητέρα και βγήκε το ένταλμα σύλληψης” είπε η Άννα Κανδύλη.
“Η αιτιολογία του εντάλματος είναι ότι από τη στιγμή που αυτή η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της (η δικογραφία αφορά μόνο την 9χρονη Τζωρτζίνα) είναι ύποπτη ή είναι πάρα πολύ πιθανό να τελέσει ανάλογα εγκλήματα. Μπορεί η δικογραφία αυτή να αφορά μόνο την Τζωρτζίνα, όμως αυτές οι εξελίξεις δρομολογεί και άλλες εξελίξεις όσον αφορά τα άλλα δύο παιδιά” ανέφερε.
“Οι δικογραφίες για τα άλλα δύο παιδιά είχανε μπει στο αρχείο. Πλέον βγαίνουν από το αρχείο. Συνενώνονται με τη δικογραφία της Τζωρτζίνας. Η υπόθεση πλέον έχει περάσει στη δικαιοσύνη. Έχει περάσει στα χέρια της ανακρίτριας. Το ότι θα υπάρξει συνένωση στις δικογραφίες σημαίνει ότι η ανακρίτρια που θα χειριστεί την υπόθεση της Τζωρτζίνας θα κοιτάξει και τις άλλες υποθέσεις, θα ερευνήσει και τους άλλους θανάτους” πρόσθεσε η Άννα Κανδύλη.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Να πει τι μας λένε έχει το δικαίωμα δικής έχουμε δημοκρατία δηλαδή η φονικά έχει δικαιώματα τα μικρά δεν είχαν δικαίωμα; αυτή πρέπει να τιμωρηθεί με συνοπτικές διαδικασίες κόψιμο το λαρύγγι και να ξεψυχάει από αιμορραγία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να μιλάς για κρεμάλες κι άλλες μεσαιωνικες πιπες, θα έπρεπε να ήσουν στα κάγκελα για την διάλυση του κοινωνικού κράτους που γίνεται εδώ και 2,5 χρόνια , σε ένα σοβαρό κράτος θα υπήρχαν κοινωνικοί λειτουργοί, πρόνοια, άνθρωποι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν πριν φτάσει η κατάσταση εδώ, βλακα ε βλακα.

      Διαγραφή
    2. Βλακας και ηλιθιος είσαι βόδι χαϊβάνι και λίγα σου είπα ζωών που θα βγω στα κάγκελα για τον κάθε ανώμαλο σαν εσένα βλαμενε που θέλεις και κοινωνικό κράτος αριστερουλι ηλιθιε

      Διαγραφή
    3. Ηλιθιε αριστερε 5:53 μην αγχωνεσε, η "κυρια" ρουλα θα παρει αυτο που της αξιζει εις το ακεραιον,μεσα στη φυλακη.

      Διαγραφή
    4. Να πάρει ρε ούφο ότι της αξίζει ναι, να σαπίσει στη φυλακή κι αυτή και ο κάθε εγκληματίας που βγάζει τους κομπλεξισμους του πάνω στα παιδιά, σε κάθε άνθρωπο.Είτε λέγεται Λιγναδης, ρουλα, Φιλιππίδης, Γεωργιάδης, Αναγνωστοπουλος, κόκα κόλας και όλα τα συναφή ερπετά.
      Ο ηλιθιος όχλος που μαζεύτηκε με τα παιδιά τους και φώναζαν θάνατος χρήζει άμεσα ψυχικής υποστήριξης πριν δούμε κι άλλα χειρότερα. Κατάλαβες ζωαδι ή να το κάνω ταληρακια γιατί μπααα δεν παίρνεις μπροστά.

      Διαγραφή
    5. 6:54, πίσσα σκοτάδι
      για λύπηση είσαι.

      Διαγραφή
  2. Έβαλε την σχέση του άντρα της πάνω από τα μωρά της ,τα παιδιά της ,τι να πω γι'αυτό ο θεός πρέπει να τελειώνει με μας ,έχουμε πάρει πολύ στραβο δρόμο , τίποτε δεν μας σώζει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καμία καντίνα πήγε έξω απ το σπίτι της ή έμειναν χωρίς σνακ οι νυκοκοιραιοι που φώναζαν θάνατος θάνατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καντίνα πήγε, για μαλλί της γριάς δε ξέρω.

      Διαγραφή
  4. το πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία είναι ότι έχει γεμίσει αριστεριλα. Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς, να ξεβρωμισουμε τον τόπο απ την φασιστιλα που είναι ακόμη πάνω στα δέντρα και ονειρεύονται κρεμάλες και σφαγεία.

      Διαγραφή
    2. Όσοι είναι υπέρ της θανατικής ποινής να φύγουν απ την Ελλάδα και να πάνε στο Αφγανιστάν.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.