Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φθηνή βενζίνη από τη Βουλγαρία βάζουν οι κάτοικοι της μεθορίου


Στον Προμαχώνα μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι είναι αρκετοί εκείνοι που επιλέγουν να φουλάρουν τα ρεζερβουάρ τους στη γειτονική χώρα. Αυτή τη στιγμή η βενζίνη στις Σέρρες φθάνει τα 2,08 ευρώ/λίτρο ενώ στη Βουλγαρία η μέση τιμή είναι στο 1,50 ευρώ/λίτρο. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. γιατί σας φαίνεται περίεργο; 78% ΦΌΡΟς ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΆ ΣΥΝ Φ.Π.Α.! πληρώνουτν τα κορόιδα για να ταίζουμε βουλευτές, υπουργούς καναλάρχες! 360.000 ευρώ μισθό ο σύμβουλος της ΔΕΗ,ο κολλητός του Χατζηδάκη για να μας αυξήσει την κιλοβατόρα 300%! τόσο ακριβοπληρωμένο μυαλό -κηφήνα χρειάζονταν ο καταναλωτής ! Κλεβουν ότι προλάβουν διότι ξέρουν ότι οι μέρες τους τελειωνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμιά μέρα δεν τελειώνει.
      Πάλι με χρόνια με καιρούς, και όχι πολλά χρόνια, θα επανέλθει κάποιος δικός τους.
      Μου φαίνεται πως ξέχασε αυτό το κοπάδι που ψηφίζει τις ιστορίες με την ΑΓΕΤ Ηρακλής, τον ΟΤΕ κ.λ.π, έργα του γέρο Μητσοτάκη και λίγες δεκαετίες μετά έφερε στα πράγματα τον γουρλοματη.
      Δευ πέρασαν πολλά χρόνια και ΣΥΡΙΖΑ, το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ στην ουσία, βρέθηκε στην εξουσία για να κάνει αυτά που έκανε και τώρα με όσα συμβαίνουν να έχει χάσει τη λαλιά του και σε κάποια θέματα, βλέπε εμβόλια, να είναι ακόμα πιο ακραίος με γέρους και τζιαφες από την ΝΔ.
      Ακόμα και κιναλοπασοκ εμφάνισαν ένα πνευματικό παιδί του γνωστού Σημίταρου για να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του.
      Τέλος το γνωστό ΚΚΕ, ως σταθερή αξία συνεχίζει να αποτελεί την βαλβίδα εκτόνωσης του συστήματος που συνεχίζει να μας διαφεντεύει και να μας πουλά δημοκρατία

      Διαγραφή
    2. εσύ συριζαίε με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι .χαχαχα .πολλά χρόνια θα φας στην μάπα τον πρωθυπουργό μας .

      Διαγραφή
    3. Είδατε υπάρχουν πρόβατα Χαρούμενα στην περιοχή μας,ειναι χαρούμενος για την πρωθυπουργαρα του.

      Διαγραφή
  2. Καλά κάνουν. Ανίκανοι όλοι οι κυβερνοντες. Γονατιζουν τον ελληνικό λαό για να τα αρπάζουν λατσηδες και βαρδιν9γιαννηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΣΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ .ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑκούλη ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ .ΗΡΘΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΒΙΤ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.