Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη



Στη μία το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το γεύμα και ακολούθως η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα τεθούν τα ζητήματα που απασχολούν τις δύο χώρες υπό το πρίσμα και της ουκρανικής κρίσης. Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τις Βερσαλλίες και την άτυπη Σύνοδο Κορυφής, χαρακτήρισε λογικό να γίνονται συνομιλίες ώστε να μην προστίθενται και άλλες εστίες έντασης.

Στις 11 το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Φανάρι, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού: 

Στις 11:00 ώρα Ελλάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι.

Στις 13:00 (ώρα Ελλάδος) ο Πρωθυπουργός θα παρακαθήσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Τουρκίας στην προεδρική κατοικία.

Στις 16:15 (ώρα Ελλάδος) ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. τί αποκόμισε η Ελλάδα σε διπλωματικό επίπεδο με την συνάντηση του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Mr Beann; οτι την Κωνσ\πολη την λένε Ινσταμπούλ;ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ Ουκρανοί κωμικό αλλά τουλάχιστον εκείνος αποδείχτηκε μαχητικός! Πολεμάει! Ο δικός μας ο Φλόύφλης τρέχει από τριήμερο σε τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξίδι... 12%!!! ο φλουφλης μπροστα στον ζαβό!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.