Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Συνεχίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης ενημερώθηκε από τον Διοικητή 
της 3η ΥΠΕ Παν. Μπογιατζίδη και τον Αν. Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας,  Ευ. Λόγγο, πως ολοκληρώνεται η διαδικασία αναπλήρωσης παθολόγου-ογκολόγου για το ογκολογικό τμήμα της Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών.

Σε σχετική ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο επισημαίνονται τα εξής:
"Το προσωρινό κενό είχε προκύψει από την προγραμματισμένη άδεια της μοναδικής ιατρού του τμήματος, θέμα για το οποίο ο Λάκης Βασιλειάδης είχε απευθυνθεί στον Υπουργό Υγείας σε συνάντησή τους στις 19 Ιανουαρίου. Ο Υπουργός τότε είχε διαβεβαιώσει τον Βουλευτή ότι δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του τμήματος, ενώ είχε επικοινωνήσει επί τόπου και με την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Γιαννιτσών κ. Ε. Μυστακίδου, στην οποία δεσμεύτηκε για την εύρυθμη λειτουργία του.
Στην ίδια συνάντηση ο Υπουργός συμφώνησε με τον Λάκη Βασιλειάδη πως υπάρχει μεγάλη
ανάγκη περαιτέρω μόνιμης ενίσχυσης του ογκολογικού τμήματος με ιατρικό προσωπικό, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες, αφού το τμήμα εξυπηρετεί πάνω από 500 τακτικούς ασθενείς και ασθενείς υπό παρακολούθηση. Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες ενίσχυσης του Νοσοκομείου ώστε να διασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών της Πέλλας με προκήρυξη νέων θέσεων ογκολόγων καθώς και με μετακινήσεις του απαραίτητου ιατρικού προσωπικού.
Ο Λάκης Βασιλειάδης θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του ώστε να επιλυθεί οριστικά αυτό το
ευαίσθητο θέμα."
(φωτογραφία αρχείου)

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΓIATI PE ΛAKHΣ ΠAΛI ΔEYTEPOΣ .O ΔIONYΣHΣ XΘEΣ TO ANAKOINΩΣE ME AYΘENTIKH ΦΩTO, OXI APXEIOY. KAI EPXEΣAI KAI ΛEΣ,OTI ΣOY TO EIΠE O ΔIOIKHTHΣ THΣ YΠE KAI META ΣTO EIΠE O ANAΠΛHPΩTHΣ ΔIOIKHTHΣ . MOY ΘYMIZEIΣ ΛAKH THN ΠAPOIMIA " TO EIΠA ΣTO ΣKYΛO KAI META TO EIΠE, O ΣKYΛOΣ ΣTHN OYPA TOY."XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το ΧΑΧΑΧΑ έπαθες μ@λακυνση εγκεφάλου ρε μπουφέ 7:46. Μόλις αναρτηθεί κάτι που αφορά τον Βασιλειάδη πιάνεις πλήκτρο νομίζοντας ότι είναι αγγούρι και δεν το αφήνεις από το χέρι (για να μη πω και από κάπου αλλού). Είναι κακό ενας βουλευτής να συνεργάζεται με τον διοικητή του Νοσοκομείου και τον ΥΠΕαρχη για να λύσει το οποίο θέμα προκύπτει; Μήπως σε πειράζει που ο δικός σου βουλευτής ο οποίος όπως όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μαλωμένος με την αλήθεια δεν έχει πρόσβαση στον Υπουργό και ψάχνει μόνιμα την Γκαγκα (γιατί μαζί της έφαγε βραστές πατάτες επί Σαμαρα- ΠΟΛΑΝ); Πάνε στην σπηλιά σου κουνάβι και άφησε την πολιτική για άλλους, ειδικά εσύ ο μόνιμα αποτυχημενος κριτής και γλυφτης όλων. Ο Λάκης είναι μακράν ο καλύτερος βουλευτής του νομού μας.

      Διαγραφή
  2. Ο Διονύσης ανακοίνωσε ότι το μελετάνε, ο Βασιλειάδης έβαλε τον υπουργό να δεσμευτεί από τον Γεναρη και σήμερα επιβεβαιώθηκε, αυτά για την ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΤΙ ΕΙΠΕ;;;;;; ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ;; ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ;;;;; ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.......

      Διαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΘ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΗΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕΤΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σε αυτή τη χώρα που θεωρούν τιμή τους να φωτογραφίζονται με τον Πλεύρη;
    Και μετά ψάχνουμε τι φταίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KYPIE BAΣIΛEIAΔH ΓPAΦETAI AYTH THN EKΘEΣH IΔEΩN ME ΦΩTOΓPAΦIA APXEIOY ΓIA NA MAΣ ΠEITE , OTI ANAΠΛHPΩNETAI H ΓIATPOΣ TOY OΓKOΛOΓIKOY. AΛHΘEIA YΠHPXE ΠEPIΠTΩΣH NA MHN ANAΠΛHPΩΘEI KAI NA KΛEIΣEI TO TMHMA ΠOY EΞYΠHPETEI 500 ATOMA; AΠOKΛEIETAI ME TIΠOTA. AΛΩΣTE EIΘIΣTAI NA KAΛYΠTONTAI TA KENA EK TΩN ENONTΩN. OΠΩΣ KAI EΓINE AΠO TOYΣ KAΘ'YΛIN APMOΔIOYΣ. ΠPOΣ TI ΛOIΠON AYTH H ΠPEMOYPA ; KAI O ANTAΓΩNIΣMOΣ; ANTI ΛOIΠON NA AΣXOΛEIΣTE ME TO TMHMA KAI ME TA AYTONOHTA, KAΛYTEPA ΘA HTAN NA ΔINETAI THN MAXH THΣ METATPOΠHΣ TOY TMHMATOΣ ΣE KΛINIKH. ΠOY TOΣO ANAΓKH EXOYN OI AΣΘENEIΣ. H THΣ METATPOΠHΣ TOY EΠAPXIAKOY NOΣOKOMEIOY ΣE ΠANEΠIΣTHMIAKO. AΛΛA TI ΛEΩ, ΣAΣ BAZΩ ΣE ΔYΣKOΛA. ΠOY TETOIA .AKPIBOI ΣTA ΠITOYPA ΦTHNOI ΣT'AΛEYPI. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις επερχόμενες εκλογές ας φροντίσουν άπαντες, Λάκης, Διονυσάκης, Γιωργάκης, Κωστάκης, Δημητράκης και όσοι γενικά στήριζαν με τη ψήφο τους και φωτογραφίζονταν με Πλεύρηδες και λοιπούς σωτήρες της χώρας να συμπεριλάβουν στα διαφημιστικά τους αυτές τις φωτό ώστε να μας υπενθυμίσουν τι να προσέξουμε όταν θα πάμε στην κάλπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ταγόριμ, ακολουθείς τον δρόμο που χάραξε ο Σίφακας; τουτοχαπει ότι είναι λάθος και θα του γυρίσει μπούμεραγκ. τόσα προβλήματα που έχουν ανάγκη να δοθούν λύση έχουμε. Δεν χρειάζονται οι αντιγραφές και τα αλμπινίκια. Δεν με άκουσε, ωσπου έφαγε το κεφάλι του. Δεν θέλω πασακαμ να έχεις τη τύχη του. βάλε λίγο φρένο. με πολύ αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε από που είναι ο γιατρός λέτε κ. Βασιλειάδη ούτε για πόσο ούτε τίποτα. Απλώς αναπληρώθηκε ένα κενό. Απο ποιόν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tίποτα δεν έκανε. Απλά βγήκε photo. Ούτε συνάδελφε 4.53 υγειονομικέ κάνει έκθεση ιδεών. Δουλεύει τον κόσμο και όποιος πιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.