Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλέξης Τσίπρας: Βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές (βίντεο)



«Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών, σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπραςγια το αποτέλεσμα και τη μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι «αυτή είναι η δέσμευση της νέας συλλογικής μας ηγεσίας. Αυτή είναι η προσωπική μου δέσμευση. Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στη πατρίδα μας». 

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για πρωτοφανή συμμετοχή στην κάλπη για την ανάδειξη συλλογικής ηγεσίας, «με την ένταξη πάνω από 110.000 νέων μελών στις γραμμές μας». 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Πρώτο κόμμα και με διαφορά!!!
    Οι υπόλοιποι με ρέγουλα το ξύδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φθάνει ρε μετσκα γκελη έχει γίνει ρεζίλι οαντου

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΠΑΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΚΡΥΟ ,ΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ,ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Αλέξη, μοναδικός υποψήφιος και ήρθαν στις κάλπες 172000 , ενώ έβαλες να σε ψηφίσουν και τα δεκαπεντάχρονα το θεωρείς αυτό επιτυχία; Τι μάρκα σανό ταιζεις τους ψηφοφόρους σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεύρα, πολλά νεύρα σε βαθμό λύσσας ρε σανοφαγομενε .
      Η υπόλοιπη πίτσα στις εκλογές,να πάνε από κει που ήρθαν οι ακρίδες του δημοσίου πλούτου και της φτωχοποιησης των πολιτών.

      Διαγραφή
    2. Πάντως όχι τον ίδιο με του Μητσοτάκη

      Διαγραφή
  4. Σύριζα θα λέτε και θα κλαίτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα; Εδώ
      και καιρό λένε και κλαίνε. Αλλά τι να πεις μυαλό κουκούτσι.

      Διαγραφή
  5. Ρε γιαλανζι αριστεροί το ΠΑΣΟΚ είχε περισσότερους ψηφοφόρους στις δικές του εκλογες! και πάει για τρίτο κόμμα!!!! Εσείς με 150 χιλιάδες μαζί και 15 χρονα !!!! Θέλετε και πρώτο κόμμα βγάλτε την μαρμελάδα από τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγώ ονειρεύομαι ότι θα κερδίσω το τζόκερ Αλέξη δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι τζάμπα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα ρε Αλέξη, να λύσεις όλα τα προβλήματα του τόπου, με ένα νόμο και σε ένα άρθρο!! Μη γελάτε, υπάρχουν πολίτες που ακόμα τον πιστεύουν, αυτό είναι το χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδώ υπάρχουν Ουγκανα που ψήφισαν αυτούς που γονατισαν την Ελλάδα και την έστειλαν στον πάτο του απόπατου, τον γιό του Αποστάτη, τουλάχιστον ο Τσίπρας-Σύριζα δεν έφαγαν ούτε μισό σεντς, άφησαν ταμείο βοήθησαν κόσμο, δεν φοβήθηκαν πολιτικό κόστος, κ. λ. π κ. λ. π
      Τι μας λες τώρα καημένε κι εσύ.

      Διαγραφή
    2. Το Σύριζα τον πολεμησα, τους τα έχωσα και δημόσια, μέλος δεν ήμουν ποτέ σε κανένα κόμμα και ούτε γούσταρα, για πρώτη φορά έγινα μέλος ενός κόμματος μόνο και μόνο να φύγει η γαγραινα, πλέον τους εμπιστεύομαι,ξέρω σίγουρα πως πάλι μόνο ο Σύριζα θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα που την έφερε ξανά η ΝΔ. Αναγνωρίζω πως δεν βούτηξαν το δάχτυλο στο μέλι και ξέρω πως δεν πρόκειται να φάνε ποτέ δημόσιο χρήμα.
      Θα είμαι δίπλα τους και θα αγωνιστώ να φύγει το τσίρκο της μίζας και της διαφθοράς.

      Διαγραφή
    3. Συχαρητηρια 2.53 τα λες οπως εχουν

      Διαγραφή
    4. Εμπρός σύντροφε.
      Το αμπεχονο και στο βουνό

      Διαγραφή
  8. ΕΣΥ αγορι μου κοιμάσαι με τα τσαρούχια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το χέρι σου στη φωτιά 2.53 μην το βάζεις για κανένα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Ο ΓΑΠ ήταν ο μόνος υποψήφιος που συγκέντρωσε εκατομμυριάκι ψήφους. Οι υπόλοιποι απέτυχαν στο εγχείρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.