Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις κάλπες το ΚΙΝΑΛ για την επιστροφή του πράσινου ήλιου (φωτο)


Έδεσσα
Ξεκίνησε από τις 7:00 το πρωί, στα περίπου 600 εκλογικά κέντρα σ΄ όλη τη χώρα, η εσωκομματική ψηφοφορία στο Κίνημα Αλλαγής όπου τα μέλη του κόμματος καλούνται να επιλέξουν την ονομασία του ανάμεσα στο ισχύον "Κίνημα Αλλαγής" ή το "ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής", με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο.

Ταυτόχρονα ψηφίζουν για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.

Mεγάλη είναι η συμμετοχή του κόσμου στα εκλογικά κέντρα της Πέλλας, με έντονη την παρουσία γυναικών στην εκλογική διαδικασία . Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα οπότε και αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα. 
Γιαννιτσά


Γιαννιτσά

Αριδαία

Σκύδρα

Γιαννιτσά



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Με τα χρέη του ΠΑΣΟΚ τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι θα γίνει και με τα χρέη της Νέας Δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποια χρέη μιλάτε ρε παιδιά; Αυτά που οι τραπεζίτες χάρισαν στα κόμματα; Ακόμη στα είδωλα πιστεύετε; Χρέη έχει μόνο ο απλός πολίτης που θα χάσει το σπίτι του, τα χωράφια του και ότι του απέμεινε. Για το δημόσιο χρέος γιατί δεν μιλάει κανένας από εσάς; Δεν σας ενδιαφέρει που πήγαν τα λεφτά; Για τα χρέη των τραπεζών που ανακεφαλαιοποιηθηκαν πολλάκις από τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογούμενου θα ακούσουμε κάτι; Αυτά δεν σας ενδιαφέρουν ' η είναι ανάξια σχολιασμού; Όπως έσβησε ο Ήλιος θα σβήσει και ο Πυρσός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεινον το Κενανιδη τι τον θελετε ; Φευγει απο την ΟΦΑΕ που τα εχει κανει χαλια και θελει να παραμεινει στην δημοσιοτητα; Τελειωμενο και εντελως καμμενο χαρτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει σωτηρία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.