Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Ορκίστηκαν 12 Ειδικοί Φρουροί για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (φωτο)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα [09-09-2022] και ώρα 10.00’ στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας η τελετή πρόσληψης-ορκωμοσίας δώδεκα [12] ιδιωτών ως Ειδικοί Φρουροί στην Ελληνική Αστυνομία για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.), καταγόμενων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. 
Κατά τη διάρκεια της τελετής, όπου παραβρέθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα, απευθύνθηκαν σε αυτούς καλωσορίζοντας τους στο Σώμα και τους ευχήθηκαν υγεία και καλή τύχη στη σταδιοδρομία τους, οι:
α] Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικός Δ/ντής κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ Πέτρος,
β] Αρχιμανδρίτης Μάξιμος ΧΑΤΖΗΣ της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας και
γ] Δήμαρχος Έδεσσας κ.ΓΙΑΝΝΟΥ Δημήτριος,
παρουσία των οποίων οι νέοι Ε.Φ. έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μικρά δεξίωση υποδοχής τους, τηρώντας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όλα τα πρωτόκολλα και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά και τα ανιψιά των γιαλανζι αριστερών να τα κάνουν λαμπογιαλο στα πανεπιστήμια (εξαιρούνται αυτοί του ΚΚΕ γιατί τα παιδιά τους δουλεύουν) δεν θα χρειαζόταν αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πληρώνουμε τους μπαχαλακιδες του ΣΥΡΙΖΑ τους γνωστούς άγνωστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.