Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απάντηση της ΠΕ Πέλλας στην παράταξη ''Κοιτάμε Μπροστά'' για τις πρόσφατες πλημμύρες στην Έδεσσα



Η απάντηση της ΠΕ Πέλλας στην περιφερειακή παράταξη “Κοιτάμε Μπροστά” σχετικά με τις πρόσφατες πλημμύρες στην Έδεσσα και την πιθανή συσχέτισή τους με τα “αντιπλημμυρικά” έργα της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας στην κοίτη του Εδεσσαίου Ποταμού:

''Αποστομωτική απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή στην Περιφερειακή Παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» για τον Εδεσσαίο ποταμό.

Προς την Περιφερειακή Παράταξη Κοιτάμε Μπροστά.
Κύριε Γιαννούλη
Μπορεί να νομίζετε ότι Κοιτάτε Μπροστά αλλά φαίνεται πως δεν Βλέπετε γύρω σας. Γι αυτό δεν αντιλαμβάνεστε με την απαιτούμενη ενάργεια, όσα αυτονόητα αντιλαμβάνεται ο κάθε αντικειμενικά σκεπτόμενος πολίτης της Έδεσσας.
Οι εμμονικές σας αιτιάσεις, στερούνται σοβαρότητας και καταδεικνύουν, ότι έχετε παντελή άγνοια των τεχνικών χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας του έργου του Εδεσσαίου ποταμού.
Αυτό συμβαίνει επειδή επικαλείσθε αποκλειστικά και μόνο, τα φληναφήματα μιας υποτιθέμενης Κίνησης Πολιτών για τον Εδεσσαίο Ποταμό.
Στη διευκρινιστική απάντηση που σας αποστείλαμε (και της οποίας επιλεκτικά κάποια σημεία επικαλείστε), σχετικά με το έργο του Εδεσσαίου ποταμού, σας παραθέσαμε έγγραφο, με τη σφραγίδα του Πρωτοδικείου Έδεσσας, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν υφίσταται καμία Κίνηση Πολιτών με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αντιθέτως, όλες οι δημοσιεύσεις της υποτιθέμενης «Κίνησης Πολιτών», οι οποίες αποτελούν και τη βάση του ερωτήματός σας, αναρτώνται, όλως τυχαίως, από συγκεκριμένο υποψήφιο της παράταξής σας.
Βρίσκεσθε δηλαδή σε πλάνη και διασύρεσθε με τοποθετήσεις που δεν έχουν επιστημονική τεκμηρίωση.
Επειδή είστε και νεόκοπος στο πεδίο της πολιτικής, επιτρέψτε μου την επισήμανση, ότι όσοι εκλέγονται με την ψήφο των πολιτών, οφείλουν να προτάσσουν το συμφέρον του τόπου που υπηρετούν, υποστηρίζοντας έργα ουσίας, που προάγουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα των πόλεων.
Ο αυτάρεσκος λαϊκισμός, τον οποίο κατά τρόπο εμμονικό εκδηλώνετε με κάθε ευκαιρία σε βάρος μας, προσδοκώντας να αποκομίσετε προσωπικό πολιτικό κέρδος, δεν θα σας αποδώσει όσα αναμένετε.
Τα λόγια σας κρίνονται από τους πολίτες, όπως άλλωστε έχετε διαπιστώσει και εσείς ο ίδιος κατά το πρόσφατο πολιτικό σας παρελθόν.
Σταματήστε λοιπόν να πολεμάτε την Έδεσσα και τις επιλογές της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών της!
Αντί να καραδοκείτε για να μας φορτώσετε ακόμη και τον κατακλυσμό του Νώε, κάντε μία προσπάθεια να γίνετε πιο χρήσιμος, εσείς και η παράταξή σας.
Μην υποκύπτετε στον παλαιοκομματικό καιροσκοπισμό, βαυκαλιζόμενος ότι προσφέρετε έργο στον τόπο.
Χαρακτηρίζετε «χυδαιότητα» την, επιστημονικά τεκμηριωμένη, απάντηση που δώσαμε στα ερωτήματά σας και προβάλετε, ως επιχειρήματα, κάποιους έωλους και αόριστους ισχυρισμούς.
Οι πομφόλυγες που προβάλει η παράταξή σας ως επιχειρηματολογία, απειλούν σοβαρά τη δική σας αξιοπιστία και καταδεικνύουν άγνοια των παραμέτρων ενός μεγάλου έργου, που ήταν αίτημα σχεδόν όλων των Εδεσσαίων, πλην… «Λακεδαιμονίων».
Σας προτείνουμε να στοχαστείτε, κ. Γιαννούλη, τι συνιστά τελικά «χυδαιότητα»;
Το να υπηρετεί κάποιος με προσήλωση τον τόπο του, κόντρα σε αστείες και παρακμιακές παραφωνίες; Ή μήπως το να προτάσσει, μία παράταξη και ένας αιρετός, το μικροκομματικό συμφέρον, κόντρα στο καλό τόπου. Και μάλιστα να επικαλείται αδίστακτα, ανεδαφικά και μη επιστημονικά επιχειρήματα, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει μικροπολιτικές σκοπιμότητες;
Χυδαιότητα, είναι η αδιαφορία προς τη βούληση της πλειοψηφίας μιας κοινωνίας.
Χυδαιότητα, είναι να σκοτώνεις την αλήθεια, πρόχειρα και συνοπτικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσεις προσωπικά συμφέροντα.
Χυδαιότητα είναι να μας καταλογίζετε «συνειδητή άρνηση περιβαλλοντικής μελέτης», όταν σας εξηγούμε με σαφήνεια, ότι ακολουθήθηκαν οι σύννομες διαδικασίες και σας παραθέτουμε τις δύο σχετικές αποφάσεις της ΔΙΠΕΧΩ/ΚΜ και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, στο οποίο εσείς απευθυνθήκατε, αποφάσεις που έχουν κριθεί από δύο Δικαστήρια, τα οποία μας δικαίωσαν.
Και εν τέλει, χυδαιότητα είναι αυτή η εμμονική επιθετικότητα, που εμπνέεται από αχαλίνωτο καιροσκοπισμό και καθορίζεται από παράλογο ρεβανσισμό.
Για να μην ξεχάσουμε και τα ελληνικά μας, η επισήμανσή μας ότι η Κίνηση Πολιτών “αλίευε υπογραφές από ανυποψίαστους πολίτες” κατά του έργου στον Εδεσσαίο ποταμό, δεν περιέχει κανένα προσωπικό χαρακτηρισμό σε βάρος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως νομίζετε. Είναι απλή περιγραφή συγκεκριμένων πράξεων, γνωστών τοις πάσι.
Επίσης στην αποστροφή του λόγου μας “τα ευρήματα του υποψηφίου σας στερούνται οποιουδήποτε επιστημονικού υποβάθρου” προφανώς δεν περιλαμβάνεται προσωπικός χαρακτηρισμός σε βάρος του στελέχους σας, αλλά η οφθαλμοφανέστατη αλήθεια και μόνο αυτή.
Διαψεύστε μας, παρουσιάζοντας ένα επιχείρημά σας, που να περιέχει επιστημονικό έρεισμα. Ιδού η Ρόδος…
Εν κατακλείδι κ. Γιαννούλη, σας προσκαλώ στην Έδεσσα. Να δείτε, ιδίοις όμμασι και όχι από φήμες, την αισθητική και λειτουργική αναμόρφωση του Εδεσσαίου ποταμού. Θα σας εξηγήσουμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και θα λύσουμε κάθε απορία σας, με σοβαρότητα και επιστημονική τεκμηρίωση.
Αντί να κυνηγάτε ανεμόμυλους, περισώστε την αξιοπιστία σας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Γιαννουλη ήρθες ποτέ στην εδεσσα; Κατάλαβες τώρα ποσό σε εκθέτει ο υποψήφιος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ρε φιλε … αν δεν ήταν ίδιος με τον γκελη θα τον είχε μαζί του;

      Διαγραφή
    2. Γιαννουλη σε έχει ξεφτιλίσει ο τουρισμολογος που έχεις γι υποψήφιο. Το καλύτερο είναι τόσο καιρό στο καφέ στους καταρράκτες μας έπρηξε για την μαζικότητα της «κίνησης» και τελικά είναι μόνο αυτός …. Χαχα . Ρε Γιαννουλη αλήθεια τώρα ; Είσαι σοβαρός ; Με αυτόν;

      Διαγραφή
  2. Άρε Γιαννούλη έλα μια φορά στην Έδεσσα να σε δούμε, και όταν έρθεις ρώτα σε διάφορους κατοίκους και για τον υποψήφιο σου σε τι εκτίμηση τον έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μας είχε σε εκτιμήσει π επικεφαλής της παρατάξης .. σε θα κατέβαζε αυτόν στην Πελλα. Επίσης μόνο να διάβαζε αυτά που υπογραφει θα τον είχε διαγράψει. Το μόνο που κάνει είναι να υπογραφει τος εμμονές του γκελη. Κανονικά στις επόμενες εκλογές μόνο για την απαξίωση που δείχνει για την πελλα θα πρέπει να πάει μονοψήφιο ποσοστό. Και ο γκελης διψήφιο αριθμό ψηφωμ

      Διαγραφή
  3. Πόση αλαζονεία πια ρε Τζαμτζή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.