Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Kυβερνητικό κλιμάκιο επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κιλκίς



Kυβερνητικό κλιμάκιο που αποτελούνταν από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Άγγελο Συρίγο, τους Βουλευτές Kιλκίς, Δημήτρη Κούβελα και Ανδρέα Πάτση, τον Γενικό Γραμματέα Νομικών και Κοινοβουλευτικών θεμάτων Στέλιο Κουτνατζή και τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτη, υποδέχθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος, μέλη της Διοίκησης και στελέχη της νοσηλευτικής μονάδας. 
Έλαβαν το λόγο και τοποθετήθηκαν οι θεσμικοί παράγοντες και εκπρόσωποι του νοσοκομείου: Ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης, η Πρόεδρος των Εργαζομένων, ο Πρόεδρος της ΕΝΙΚ, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και μέλη του ΔΣ. 
"Παρουσιάσαμε τις δράσεις και τα πεπραγμένα του νοσοκομείου, τις προσπάθειες που καταβάλουμε από το 2020 να εξελίξουμε και να αναβαθμίσουμε τα νοσοκομεία του Κιλκίς και της Γουμένισσας και ζητήσαμε τη στήριξη και προώθηση της ρυθμιστικής μελέτης για την υλοποίησή της, ώστε να ανεγερθεί ένα σύγχρονο νοσοκομείο, έργο που έχει ανάγκη η περιοχή, σημειώνει ο κ. Ανδρίτσος, προσθέτοντας: "Πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχει το ΕΣΥ, πιστεύουμε στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού που το στελεχώνει και είμαστε υποχρεωμένοι να το βελτιώνουμε και να παρέχουμε το καλύτερο προς τον πολίτη. Θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας κάθε βοήθεια που εμείς θα τη μετατρέψουμε σε προσφορά προς τον άνθρωπο."




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΥ.
    ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ.
    ΘΑ ΓΙΝEΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο φτωχότερος Νομός της Ελλάδος ...προοδεύει...μπράβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.