Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση -Δράση του ΕΚ Γιαννιτσών για την Παγκόσμια ημέρα επανεκκίνησης καρδιάςΤο Εργαστηριακό Κέντρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας επανεκκίνησης της καρδιάς διοργανώνει τη Δευτέρα 17/10/2022, στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, από τις 9:30 μέχρι 13:00, εκπαίδευση πολιτών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση. 
Μαθητές και καθηγητές του Τομέα Υγείας, του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, θα εκπαιδεύσουν τους πολίτες σε βασικές γνώσεις για την  αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων, θα πραγματοποιήσουν επιδείξεις στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση καθώς και πρακτικές ασκήσεις με τη χρήση προπλασμάτων.
Επειδή οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, μπορεί να κληθεί να παράσχει βοήθεια στον συμπολίτη του, μαθαίνουμε όλοι τις αναγκαίες και πολύτιμες οι γνώσεις.
Σας περιμένουμε!
Η Δ/ντρια του ΕΚ Γιαννιτσών
Κατερίνα Οικονομίδου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.