Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Στάθη Ανδρεάδη για την εκλογή του στον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας



Ο 
Ευστάθιος Ανδρεάδης, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Έδεσσας, εξελέγη μέλος του Δ.Σ. στον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας, κατά τις εκλογές της 16ης Οκτωβρίου 2022. 
Με 135 ψήφους εξελέγη στην πρώτη θέση  στην ψηφοφορία για το ΔΣ και με 134 ψήφους εξελέγη επίσης στην πρώτη θέση Εκπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ). Σε ευχαριστήρια δήλωσή του αναφέρει:  
''Ευχαριστώ τους συναδέλφους Ιατρούς, οι οποίοι στις εκλογές της 16ης Οκτωβρίου του 2022, με εξέλεξαν μέλος του Δ.Σ. στον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας καθώς και αντιπρόσωπο στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, αναδεικνύοντάς με πρώτο σε σταυρούς προτίμησης και στα δύο ψηφοδέλτια.
Το αποτέλεσμα αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα, που τόσα χρόνια δίνω, παρά τις αντίξοες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες των ημερών''

Ευστάθιος Ανδρεάδης
Χειρουργός Ιατρός
Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ν. Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Για αρχή: Συγχαρητήρια κύριε Ανδρεάδη και καλή δύναμη.
    Ένα ερώτημα θέλει μάλλον απάντηση.
    Είστε ή όχι συνεργάσιμος όπως είχε γραφτεί όταν δημιουργήθηκε το θέμα με τον μη ορισμό σας ,από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Έδεσσας, ως Συντονιστή Διευθυντή της χειρουργικής κλινικής;
    Τα αποτελέσματα δείχνουν μία ευρύτατη αποδοχή από τους συναδέρφους σας που σας τίμησαν με τη ψήφο τους κάτι που προφανώς δεν ταιριάζει με την εικόνα ενός μη συνεργάσιμου προσώπου.
    Μήπως ήταν απαραίτητο ένα διάστημα επώασης - ωρίμανσης τριών μηνών ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις και να ληφθεί η πρέπουσα απόφαση κατά τη Διοίκηση από τη Διοίκηση για την κενή θέση με τον πλέον κατάλληλο πρόσωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρεάδη ο νέος συντονιστής διευθυντής της κλινικής σου σε ψήφισε;
    Η διευθύντρια της ιατρικής. υπηρεσίας μήπως;
    Καλά για τον διοικητή του νοσοκομείου και συνάδερφό σου, δεν ρωτάω γιατί τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.
    Καλή θητεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.