Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΥΠΑΙΘ: Παρατείνεται ως το τέλος Οκτωβρίου η εξαργύρωση voucher εκπαιδευτικών για το «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»



Παρατείνεται ως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, κατόπιν αιτημάτων, η δυνατότητα εξαργύρωσης των επιταγών (voucher) των δικαιούχων του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», με στόχο τη μέγιστη απορρόφηση των κονδυλίων που έχουν διατεθεί για αγορά ψηφιακού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

Οι εκπαιδευτικοί αξιοποίησαν στο έπακρο την παροχή αυτή, καθώς ήδη, από τις 166.599 επιταγές που εκδόθηκαν, οι 162.014 – ποσοστό άνω από το 97% – έχει εξαργυρωθεί ή αναμένεται να εξαργυρωθεί άμεσα, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας .

Η επέκταση της προθεσμίας εξαργύρωσης της επιταγής αποφασίστηκε κατόπιν αιτημάτων των δικαιούχων, ήτοι: α) εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού – Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, χωρίς κοινωνικά ή άλλα κριτήρια, οι οποίοι απασχολούνται σε δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία, και β) οικογενειών οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας από την 27η Ιουλίου 2021 έως και την 13η Αυγούστου 2021 και οι οποίες έχουν εξαρτώμενα μέλη που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές της χώρας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.