Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ως υπουργός Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη αφήνει σημαντικό νομοθετικό και μεταρρυθμιστικό αποτύπωμα



Με ιδιαίτερη θέρμη ο Γιώργος Καρασμάνης υποδέχτηκε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Νομό μας, παριστάμενος σε όλες τις συσκέψεις που είχε με του φορείς, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι έχει διαχρονικά αποδειχθεί φίλος της Πέλλας, ανταποκρινόμενος θετικά σε όσα θέματα του είχε θέσει ο πρώην Υπουργός. Όπως πχ, το 2019 με τη θεομηνία-τυφώνα της 10ης Ιουλίου, με την ιδιότητά του τότε ως Υπουργού Εσωτερικών, ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα των Δήμων και διέθεσε τα απαιτούμενα κονδύλια για την αποκατάσταση των ζημιών. Πέραν αυτού, επί υπουργίας του χρηματοδότησε σημαντικά έργα των Δήμων του Νομού μας.

Ο Γιώργος Καρασμάνης τόνισε ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος ως Υπουργός Εσωτερικών άφησε ισχυρό νομοθετικό και μεταρρυθμιστικό αποτύπωμα, λύνοντας πολλά και σημαντικά προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως για παράδειγμα διασφάλισε την ¨κυβερνησιμότητα¨ των Δήμων και έλυσε τον ¨γόρδιο δεσμό¨ για την παροχή δικαιώματος ψήφους των Ελλήνων του εξωτερικού – ένα μακροχρόνιο αίτημα των αποδήμων μας.

Αλλά και με τη σημερινή ιδιότητά του ως Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έχει δώσει λύση σε σειρά προβλημάτων, όπως η αύξηση του πλαφόν των ¨νυχτερινών¨ στις 64 ώρες, το νέο βαθμολόγιο, την κάλυψη εξόδων διημέρευσης - διανυκτέρευσης για αστυνομικές μεταγωγές, την αναβάθμιση του συστήματος εκπαίδευσης στις Αστυνομικές Σχολές ...

Ο Γιώργος Καρασμάνης αναφέρθηκε ακόμη στο αίσθημα ασφάλειας που έχει πλέον εμπεδωθεί στον Νομό μας, που οφείλεται ασφαλώς στην γνώση, στην αποτελεσματικότητα, στην άρτια οργάνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης και στα ικανότατα στελέχη της που με τον επαγγελματισμό και το έργο τους έχουν κερδίσει πανάξια την απόλυτη εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπάρμπα Γιώργο αφού υποδέχτηκες με θέρμη έναν τέως ΚΚΕ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗ, ΠΑΣΟΚΟ και εσχάτως ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ , μπορείς να μας πεις ποια είναι η θέση σου για το ψηφιακό αποτύπωμα των υποκλοπών που αγγίζει το Μαξίμου και απασχολεί όχι μόνο όλη τη χώρα , αλλά και την Ευρώπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ κ. Γιώργο μήπως τα παραλέτε; Ο άνθρωπος φιλοξενούμενος είναι στα πολιτικά κόμματα. Θα τον δεις αύριο που θα πάει και τι θα λέει για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς θεωρεί τιμή του να βρίσκεται δίπλα και να εκθειάζει έναν ακόμα γυρολόγο της πολιτικής αυτού του τόπου

      Διαγραφή
  3. Και το μαύρο το γυαλί εντελώς thug life

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.