Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: ''Ανακριβείς αιτιάσεις του Δημοτικού Συμβούλου Βαγγέλη Θωμά για το ρέμα στα Ξανθόγεια''



Η αντίδραση- ανακοίνωση του 
Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή σχετικά με την ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου Έδεσσας, Βαγγέλη Θωμά, για το ρέμα στα Ξανθόγεια, την οποία δημοσιεύσαμε:

''Απάντηση Ιορδάνη Τζαμτζή σε ανακριβείς αιτιάσεις δημοτικού συμβούλου, για το ρέμα στα Ξανθόγεια 
«Τον παρέσυρε το… προεκλογικό ρέμα».
Με αδιάσειστα στοιχεία, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, διαψεύδει απολύτως τους ισχυρισμούς του δημοτικού συμβούλου Έδεσσας, Βαγγέλη Θωμά, ο οποίος με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατηγορεί της Π.Ε. Πέλλας για αδράνεια, ως προς τον καθαρισμό του ρέματος των Ξανθογείων.
Όπως αποδεικνύει, με τα σχετικά έγγραφα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, ο καθαρισμός του ρέματος των Ξανθογείων έχει συμπεριληφθεί, μαζί με άλλα ρέματα σε μελέτη με τίτλο «καθαρισμός ρεμάτων αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας», πολύ πριν ανακαλύψει το πρόβλημα ο κ. Θωμάς.
Συγκεκριμένα:
Η μελέτη του έργου, συνολικού προϋπολογισμού, 550.000,00 ευρώ, έγινε από εμάς στις 5/7/2021, ενώ το ενδιαφέρον του κ. Θωμά εκδηλώθηκε όψιμα με επιστολή του προς την Π.Ε. Πέλλας, στις 26/1/2022.
Δηλαδή πολλούς μήνες μετά τη δρομολόγηση του έργου από τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες.
Η μελέτη δημοπρατήθηκε στις 28/9/21 και η σχετική σύμβαση υπεγράφη στις 11/4/22, μέσα στο σύνηθες χρονικό πλαίσιο αυτών των διαδικασιών.
Το έργο εξελίσσεται κανονικά σύμφωνα με τις υποδείξεις της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, με προτεραιότητα σε ρέματα υψηλότερου βαθμού επικινδυνότητας και προγενέστερης ένταξης στο σχεδιασμό του έργου.
Το ρέμα των Ξανθογείων, όπως και όλα τα υπόλοιπα θα καθαρισθούν έγκαιρα, επειδή αυτό προγραμματίσθηκε από την Π.Ε. Πέλλας, πολύ πριν εκδηλωθούν οι προεκλογικές ευαισθησίες κάποιων δημοτικών συμβούλων.
Μας εξέπληξε ο κ. Βαγγέλης Θωμάς με την ανάρτησή του, δεδομένου ότι έχει ενημερωθεί σχετικά, από τον αρμόδιο προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε λάβαμε την επιστολή του.
Αντιλαμβανόμαστε ότι όσο ο χρόνος των εκλογών θα μετρά αντίστροφα, τόσο θα αφυπνίζεται το ενδιαφέρον των υποψηφίων για τα προβλήματα του τόπου τους.
Συνηθίζεται ακόμη να «καπελώνουν», κάποιοι υποψήφιοι, τα έργα που γίνονται στην περιοχή τους, παρουσιάζοντάς τα σαν δική τους πρωτοβουλία και μέριμνα.
Τέτοιους σφετερισμούς θα δούμε πολλούς τους επόμενους μήνες.
Εμείς, σε ό,τι μας αφορά, θα αποδίδουμε, με αδιάψευστα επιχειρήματα, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ. Θα αφήνουμε την αλήθεια να ξεμπροστιάζει το όψιμο ενδιαφέρον εκείνων που πιστεύουν ότι μπορούν, με ξεπερασμένα κόλπα, να υφαρπάξουν την ψήφο των συμπολιτών τους».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. βαγγελακης -τζαμτζης 0-3 χαλαρα ! το καλύτερο γκολ ηταν το τρίτο..... ''Συνηθίζεται ακόμη να «καπελώνουν», κάποιοι υποψήφιοι, τα έργα που γίνονται στην περιοχή τους, παρουσιάζοντάς τα σαν δική τους πρωτοβουλία και μέριμνα.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τζαμτζής ετοιμάζεται για σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.