Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To πρόγραμμα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Πέλλα



Στο νομό Πέλλας θα βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, την ερχόμενη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου. Ο πρώην πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό μας, στο πλαίσιο της επαφής του με τον λαό και τους φορείς της περιφέρειας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει στις 12:00μ.μ. περιοδεία στην κεντρική αγορά της Έδεσσας (αφετηρία πεζόδρομος) και θα συνομιλήσει με καταστηματάρχες. Στη 13:30 μετά το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πέλλας (στον συνεταιρισμό Γαλατάδων).

Από το γραφείο τύπου της
Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Μόνο αν τον συνοδεύει ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης θα πάω να τον δω. Μόνο με τον Γιαννούλη ή στο έστω με τον Ραγκουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη το κουράζεται το πεντι
    Μπρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΈΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Μπρε!! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΑΝΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ ' ΠΟΛΥ ΚΩ ΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ. ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ????'. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ -ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ - ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ - ΣΤΑ ΠΑΝΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΠΙ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ!!

      Διαγραφή
    2. Καλή μου μη συγχιζεσαι.
      Θα σου έρθει αίμα.
      Στο ίδιο ύφος και ήθος με το άλλο ταγαρι το alter ego του Αλέξη τον αψη κρητικό.
      Εύγε.

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ alter ego ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ (Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ. ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΟΡΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑΝ ΒΛΑ-ΚΟΥΛΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΘΑΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ
      (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΚΑ) ???

      Διαγραφή
  3. Ας έρθει και στο Ριζο οι σημαίες είναι ακόμα κολαρισμενες και κυματίζουν Τα αδέσποτα ξαφνικά χαθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα έρθει με το νταούλι η μόνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωριό θα είσαι μέχρι να πεθάνεις μπουρτζοβλαχε.

      Διαγραφή
    2. Εγώ χωριο! που δεν ξέρω τι είναι το νταούλι κοπελιά η ο αρχηγός σας που σας δούλευε ότι το "παίζει" και εσείς το κάνατε...κομματικό μουσικο όργανο!!! Και είχατε φαντασίωση με αυτό!!!

      Διαγραφή
  5. Η Πέλλα και η Έδεσσα, καλωσορίζουν τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά της εκλογές που θα αρχίσει η φαγούρα σας να σε δω τι θα λες

      Διαγραφή
  6. Κάποιος θίχτηκε από το Μπρεε Για χωριατες και κατσίκες γίνεται αναφορά Μηπως μπερδεύτηκατε Εμείς εδώ στην Πέλλα γεννηθήκαμε στο Βασίλειο της Μακεδονίας Ο Αλέξης από ποια κατσάβραχα της Άρτας κατέβηκε αναρωτηθηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας έρχεται.
    Άντε επιτέλους να ανασανει η κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.