Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ (14η): Εύκολο απόγευμα για τον Εδεσσαϊκό, ήττα-σοκ για την ομάδα του ΦΟΑ!



Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής που γίνεται σε δόσεις, έγιναν δύο παιχνίδια για τις ομάδες του Νομού Πέλλας, με τον Εδεσσαϊκό να αγωνίζεται εντός έδρας με τους Ατρόμητους Νέας Σάντας και τον ΦΟΑ εκτός έδρας στη Γουμένισσα. Το μεγάλο ντέρμπι των Γιαννιτσών ανάμεσα σε Μέγα Αλέξανδρο και Ίκαρους θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25/1 στο ΔΑΚ Γιαννιτσών. Ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας.

Στο ΔΑΚ Έδεσσας, ο τοπικός Εδεσσαϊκός δε δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη κόντρα στους ουραγούς της βαθμολογίας Ατρόμητους Ν.Σάντας και να μείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης στον Β' όμιλο της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση δεν υστέρησαν πουθενά και έκαναν εύκολο το έργο τους από την αρχή της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να φτάσoυν εύκολα στη νίκη με τελικό σκορ 90-40.

Στο ΔΑΚ Γουμένισσας ο τοπικός ΑΟΚ υποδέχτηκε τον ΦΟ Αριδαίας σε μια αναμέτρηση που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποσπαστούν με 6 πόντους από τους παίκτες του Γιώργου Χασάπη, αφού το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο.Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και πέτυχαν μια νίκη που τους βάζει στο παιχνίδι της 6ης θέσης. Με την ήττα αυτή η ομάδα του ΦΟΑ έχασε τις ελπίδες της για την είσοδο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος

Αναλυτικά τα φύλλα αγώνων:

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΣΚ - AO ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν.ΣΑΝΤΑΣ 90-40
Διαιτητές: Νικολαϊδης - Μπόϊτσης
Δεκάλεπτα: 19-09, 46-18, 69-32, 90-40
Εδεσσαϊκός ΣΚ (Βάτσης): Πέτκος 14(2), Σταυρόπουλος 14(3), Γάτσος 9(1), Σίπκας 5(1), Συμεωνίδης 4(1), Βάτσης 4, Παπαβραάμ 12(2), Τσάμης 7(1), Πασχαλίδης 11(1), Τυρπάνης, Κληντσάρης 6(2), Παπαδόπουλος 4.
ΑΟ Ατρόμητοι Ν.Σάντας (Λαδάς): Γαμβράκης 3(1), Ανδρεάδης, Βέττης, Τσαρδούλιας 4(1), Σεβαστόπουλος 13, Αράπογλου 4, Ζάλτος 11, Κώττης 5.

ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 62-56
Διαιτητές: Κουβάτσης - Γκαντίδης
Δεκάλεπτα: 15-15, 28-28, 45-39, 62-56
ΑΟΚ Γουμένισσας (Μπάρπας): Παπαδόπουλος, Τζάκος, Γέγας, Καλβάκης 20(5), Ζαχαριάδης 16(4), Τουλούπης 11, Παπαγεωργίου 8, Καρακόλης 7, Τένης.
ΦΟ Αριδαίας (Χασάπης): Κανονίδης, Τοπαλίδης 19, Μάντζαρης, Μαλλιάρης 4, Μουχτάρης 9(1), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης 6, Περχανίδης, Μάρκου 6, Σαλαμπάσης 12(4).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.