Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρναούτογλου: Έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες κατά τη διάρκεια της νύχτας στους N. Πέλλας, Πιερίας & Ημαθίας (βίντεο)



Έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται κατά τη διάρκεια της νύχτας στους νόμους Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας οι οποίες θα διατηρηθούν και τις πρωινές ώρες της Τρίτης. Βροχές θα σημειωθούν επίσης στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, ενώ άστατος θα είναι ο καιρός στη δυτική Στερεά, στο νότιο Ιόνιο και στα νοτιότερα τμήματα της Ηπείρου με τοπικές μπόρες.
Στην υπόλοιπη χώρα το πρωί θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια με τοπικές συννεφιές. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα μετακινηθούν ανατολικότερα και οι πιο δυνατές βροχές θα εντοπίζονται στα ανατολικά της Θεσσαλίας και της Στερεάς, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο. Παροδικές μπόρες στα υπόλοιπα κεντρικά ηπειρωτικά.
Λίγες παροδικά αυξημένα συννεφιές αναμένονται στην Αττική τις πρωινές ώρες μέσα στην ημέρα όμως θα υπάρξει ένα πέρασμα από διάσπαρτες μπόρες. Το βράδυ οι όποιες βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά-βορειοανατολικά και στα δυτικά-νοτιοδυτικά τμήματα του νομού.
Οι άνεμοι δεν θα πνέουν πάνω από τα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 9 με 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα κεντρικά και δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας ο καιρός θα είναι βροχερός το πρωί με έντονες βροχοπτώσεις στους νομούς Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας από τις νυχτερινές κιόλας ώρες. Έντονες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αυτών των νομών. Προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενούν και θα πάρουν τοπικό χαρακτήρα με ασθενείς τοπικές βροχές.
Περαιτέρω επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Πέμπτη με δυνατές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ στα βόρεια οι χιονοπτώσεις δεν αποκλείεται να σημειωθούν και κάτω από τα 300 μέτρα υψόμετρο.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
Επίσης, με ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε Πέλλα, Ημαθία και Πιερία.
Η ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου:
"Φίλες και φίλοι
Προσοχή στα έντονα αλλά και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – καταιγίδες) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σήμερα στον νομό Πέλλας (όπου στα ορεινά τμήματα του και κυρίως πάνω από τα 1500 μέτρα το ύψος φρέσκου χιονιού μέχρι αργά τη νύχτα απόψε δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 40-50 εκατοστά), ενώ έντονες κατά διαστήματα βροχές – καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα και στον νομό Ημαθίας και από το βράδυ και στον νομό Πιερίας!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου"
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.