Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ΠΑΟΚ έκανε... φύλλο και φτερό τον Παναθηναϊκό (3-0) στη Λεωφόρο (highlights)



Σε... πάρτι μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, φτάνοντας σε μία εμφατική νίκη με 3-0 και ξαναμπήκε (κι αυτός) στη διεκδίκηση του εφετινού τίτλου. Το αυτογκόλ του Ρουμπέν στο 44’ και τα «χτυπήματα» της... κόμπρας από τους Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, χάρισαν μία τεράστιας αξίας και σημασίας νίκη στον ΠΑΟΚ, που μείωσε στους 6 βαθμούς την απόστασή του από την κορυφή. Μόλις στο +1 πλέον το προβάδισμα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ, με το πρωτάθλημα να παίρνει... φωτιά. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (57’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (57’ Πούχατς), Ρουμπέν (60’ Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ (60’ Σπόραρ), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (82’ Σάντσες).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (73’ Κάργας), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (73’ Ντάντας), Σβαμπ, Νάρεϊ (70’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (82’ Μπίσεσβαρ), Αντρ. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (82’ Μπράντον Τόμας). Οι συνθέσεις: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (57’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (57’ Πούχατς), Ρουμπέν (60’ Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος, Μπερνάρ (60’ Σπόραρ), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (82’ Σάντσες). ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (73’ Κάργας), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (73’ Ντάντας), Σβαμπ, Νάρεϊ (70’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (82’ Μπίσεσβαρ), Αντρ. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (82’ Μπράντον Τόμας).

 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Οταν εισαι μεγαλη ομαδα το δειχνεις στα δυσκολα. Και ο ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος συλλογος γιατι αν ανατρεξουμε στην μια απο τις δυο ηττες και τις εξι ισοπαλιες θα διαπιστωσουμε οτι προηλθαν απο μικρομεσαιες ομαδες. Καστερ σε στενοχωρησαμε χθες αλλα δεν πειραζει. Θα σε κανουνε χαρουμενο στις εκλογες αλλα πρεπει και συ να βοηθησεις τον εαυτο σου. Εισαι καλη ομαδα αλλα για να γινεις club champion league θελεις προσθηκες και μαλιστα απο την δεξια πολυκατοικια. Εισαι η μονη ελπιδα για να φυγει ο "δημιος" της πολης. Ο "καταστροφεας" της περιφερειας του δημου Πελλας. Συγκροτησε λιγο παραπανω το μυαλο σου και το κεφαλι ψηλα με το βλεμμα χαμηλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΟΚ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚτζης. ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ. ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΞΙΩΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.