Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλείνει η υποψηφιότητα Γιάννου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ



Σε συνέχεια προηγούμενου ρεπορτάζ που κάναμε για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Ν. Πέλλας, υπάρχουν νεότερες εξελίξεις σχετικά με την υποψηφιότητα Γιάννου. 
Σύμφωνα λοιπόν με πηγές μας, ο δήμαρχος Έδεσσας είναι πάρα πολύ κοντά στην μεγάλη απόφαση να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή και να δώσει τη μάχη για μια θέση στο κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρατία. 
Προφανώς τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης από εταιρεία της Θεσσαλονίκης που ολοκληρώθηκε -και για την οποία σας είχαμε ενημερώσει- τον ενθάρρυναν στην κατεύθυνση αυτή. 
Πάντως σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις μπορεί να δρομολογηθούν πολύ σύντομα... ακόμη και μέσα στην ημέρα!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Άντε με το καλό. Μπας και σωθει η πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να κατέβει και να βγει. Έναν δικό μας άνθρωπο θα έχουμε επιτέλους . Αν και θα γίνει πόλεμος από τους ίδιους τους εδεσσαιους . Όσα δεν φτάνει η αλεπού ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα μάλιστα απο το κακό για το Νομό στο χειρότερο. Ολοι οι ανίκανοι στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Δημήτρης άφησε εποχή πανελλαδικά ως Δήμαρχος για τόσα πολλά χρόνια στην Έδεσσα.Πέτυχε ένα ρεκόρ που δεν πετυχαίνει άλλος εύκολα !! Τώρα και μόνο για τη φιλοδοξία πάει στο επόμενο σκαλί ! Καλή επιτυχία. Από Αριδαία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει το κάνει για εντυπωσιασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξερετε γιατι δεν βγαζετε βουλευτη στην Εδεσσα; Απο τις μακακιες και απο την χαμηλη νοημοσυνη των υποψηφιων σας. Παραδειγμα ο Νουσηκυρου, τωρα ο Γιαννου, αυριο ο Φουφιτος και παει λεγοντας. Ο μειοδοτης Αλκης ξεπληρωσε γραμματιο προφανως γιατι στο ΠΑΣΟΚ θα βγει εσχατος. Ο Γιαννου που φοβοταν να δηλωσει Ν.Δ κατα την διαρκεια της θητειας του στην αυτοδιοικηση το ιδιο. Οχι οτι με χαλαει που τα Γιαννιτσα εκλεγουν 3 στην κυβερνηση και 1 στην αντιπολιτευση. Ειναι η πραγματικη πρωτευουσα και η μεγαλυτερη πολη του νομου. Το μονο μειονέκτημα ειναι οτι οτι διοικειται απο ανυπαρκτο Δημαρχο. Εναν αργοσχολο κρατικοδιαιτο καιροσκοπο που τα αστρα του πηγαινουν προς το παρον καλα. Ελα ομως που το πλανητικο συστημα αλλαζει μετα απο καποια χρονια και ηρθε η ωρα που θα τον μετατρεψει σε πεφταστερι. Καλη απαλλαγη λοιπον απο Τσιπρα, Γιαννου, Σταμκο και οι υπολοιποι στην σειρα θα κριθουν αυτην την φορα αυστηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημενε φιλε απο τα Γιαννιτσα εχετε βουλευτη 20 χρονια και εργο 0!μιλας για νοημοσυνη Νουσηκυρου?τον ξερεις καλα?3 πτυχια εχει εσυ αραγε εχεις κανενα?μιλας για τον Γιαννου ο βλαχος ειναι μαγκας ...απλα ο Γιαννου ειναι μαγκας κ δν θελει ν κατεβει βουλευτης γιατι ξερει οτι δν θα ξαναβγει δημαρχος και οι 4 βουλευτες εχουν κανει καποιο ουσιαστικο εργο για τον "παρατημενο " νομο μας? **εκτος απο προσωπικα ρουσφετια σε φανταρους και δουλειες σε σουπερ μαρκετ?ο δρομος ΘΑΑΑ γινει ΠΟΤΕ!πανεπιστημιο μηπως εφεραν στα ομορφα γιαννιτσα σου?ελα καλο βραδυ

      Διαγραφή
    2. Απο που προκυπτει οτι ειμαι απο τα Γιαννιτσα; Απο που προκυπτει οτι ο Νουσηκυρου εχει 3 πτυχια; Απο που προκυπτει οτι δεν κατεχω πτυχια Π.Ε; Απο που προκυπτει οτι τα εργα δεν εγιναν γιατι οι βουλευτες ειναι Γιαννιτσιωτες; Απο που προκυπτει οτι ο Γιαννου δεν θα ειναι υποψηφιος βουλευτης αλλα υποψηφιος δημαρχος; Απο που προκυπτει οτι ο δημαρχος Εδεσσας που αποκαλεις βλαχο προφανως λογω καταγωγης ειναι μαγκας; Εσυ 1:31 ποσους τιτλους σπουδων εχεις; Οταν μου απαντησεις θα σου παραθεσω ολα οσα ελεγε διαxρονικα ο Αλκης για το ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ- ΚΙΝΑΛ, γιατι προφανως ουτε τον γνωριζεις πολιτικα αλλα και ουτε εχεις διδαχθει απο το πολιτικο του παρελθον που παντα υποψηφιος, ποτε εκλεγμενος. Ηταν ενας παικτης παγκου και ετσι θα παραμεινει...

      Διαγραφή
    3. Όλα από κάπου προκύπτουν όταν τα μάθεις έλα να τα πούμε…

      Διαγραφή
    4. Οταν παρεις την απαντηση μετα τις βουλευτικες και δεις τον Αλκη σου τελευταιο τοτε θα τα πουμε μια χαρα και θα σου εξηγησω οτι το αφηγημα σου ειναι για γκασμαδες. Θα καταλαβεις απο που προκυπτουν οσα ρωταω καθως και τι αποκρυπτουν αυτες οι απεγνωσμενες προσπαθειες του διαδρομιστη των ιδεων υποψηφιου βουλευτη του Σημίτη...

      Διαγραφή
    5. Αφού τα ξες εσυ όλα …όλα από κάπου θα προκύπτουν!σε περιμένω μετά τις εκλογές!Αλλα μην κρυφτείς γιατί όλα από κάπου θα προκύψουν!

      Διαγραφή
    6. Ζ.Ζ σε περιμένουμε όλοι μετά τις εκλογές!

      Διαγραφή
  8. Του ΣΥΡΙΖΑ μνημόνια ψήφιζαν φουγάρα άναβαν κολοτουμπεσ κάνουν.χαιβανια.ο Γιάννου έχει πολλά κιλά μεζεα και ασ τον πολέμησαν οι δικοί του.η Έδεσσα τον αγαπάει.δεν κρυφτηκε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AN ΘA ΓINΩ AΣTPONAYTHΣ AΛΛO TOΣO ΘA ΓINEI KAI O ΓIANNOY BOYΛEYTHΣ.OTAN ΞEPEI OTI YΠAPXOYN 3 BOYΛEYTEΣ ΠOY OPΓΩNOYN OΛH THN ΠEΛΛA. AΠΛA O ΓIANNOY ΠAIZEI ΠAIXNIΔIA EΠIKOINΩNIAKA ΓIA NA ΦAINETAI OTI ΔHΘEN EINAI MEΓAΛO ΣTEΛEXOΣ KAI ΠAEI ΣTHN KENTPIKH ΣKHNH .ΘA KAΘIΣEI ΣTA AYΓA TOY ΣTO ΔHMAPXIΛIKH. AN TA AYΓA EINAI KAPΠOΦOPA H KΛOYBIA ΘA ΦANEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το 2019 έκανε παράπονα στο κόμμα γιατί προτίμησαν τον αντιδήμαρχο του και τώρα θέλει να κατέβει, κινήσεις εντυπωσιασμού.Και το αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης ήταν να μην υπάρχει εκπρόσωπος από την Έδεσσα στις εκλογές του 2019 για να μην δυσανασχετήσει ο μηχανισμός του κόμματος κανέναν .Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάει σπίτι του .Ευχή όλων μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν και εμένα μου τηλεφώνησε αυτή η εταιρεία για δημοσκόπηση. Με ρώτησε για πολλούς άλλους και στο τέλος την γνώμη μου για τον νυν Δήμαρχο. Φυσικά η γνώμη μου ήταν αρνητική γιατί εκτός από τα γκρεμίσματα στο γήπεδο και έργα βιτρίνα στην κάτω περιοχή της Έδεσσας οι υπόλοιπες γειτονιές είναι στην δεκαετία του 50. Σπασμένα πεζοδρόμια, μπαλωμένη άσφαλτος παντου πριονισμενα άγρια δένδρα , πεζοδρόμια για καρότσια δεν υπάρχουν, φυσικά δεν μιλάμε για κυκλοφορία ΑΜΕΑ. ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ; ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ;Η πόλη έγινε κακάσχημη. Ας μην μιλήσουμε για το Νοσοκομείο. Ανασφάλεια για την υγειονομική περίθαλψη μας. Μην πείτε είναι αναρμόδιος. Χρειαζόμαστε μορφωμένους νέους ανθρώπους με γνώσεις με όραμα με ευρεία αντίληψη των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης με συνεχή ενημέρωση για την λειτουργία των.πόλεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ που αποτυπώσταε αυτά που σκέφτομαι χρόνια τώρα.Δε μένω στην Έδεσσα και αποφάσισα να μην έρθω ποτέ να ανοίξω ένα ιατρείο εκεί.Η χαμηλή νοημοσύνη των ανθρώπων και η νοοτροπία αυτή έχει μετατρέψει την Έδεσσα σε κάτι πολύ άσχημο.Εγώ την θυμάμαι στη δεκαετία του 80-90 και ήταν πολύ πιο όμορφη.Ήμουν στο εξωτερικό κ δεν ήθελα να περάσω πάνω απο 7μέρες στο πατρικό μου.Είχα στείλει ένα μεϊλ κάποτε στον κ.Γιάννου...δε νομίζω ποτέ να έφτασε ...στα αυτιά του απο τους βοηθούς του...δεν ξέρω τι έκανε για την πόλη...για την πόλη που μόνο καφέ ξέρει να έχει...τα πζοδρόμια χάλια,η μητέρα μου δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει (με μπαστούνι προ της επέμβασης και χωρίς μπαστούνι μετά την επέμβαση).Ψηλά πεζοδρόμια,κατεστραμμένα...δε θέλω να γράψω άλλα...Εδεσσαίοι...αν δεν ανοίξετε και δε δουλέψετε το μυαλό σας,οι μονόφθαλμοι θα είναι κοντά σας βασιλιάδες...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.