Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Σαρακηνών



Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, και οι μαθητές του Δ. Σ. Σαρακηνών θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Ηλία Αταλασίδη για την προσφορά δύο τελευταίας τεχνολογίας διαδραστικών πινάκων (SMART) στο σχολείο μας.

Ο τεχνολογικός αυτός εξοπλισμός, ο οποίος θεωρείται απαραίτητος κατά τη διάρκεια του μαθήματος σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις διδασκαλίας, θα αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας καθώς συμβάλλει σημαντικά στην εκπαιδευτική διαδικασία, την πρόσβαση στη γνώση αλλά και σε καινοτόμα σχολικά προγράμματα.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας στον κ. Ηλία Αταλασίδη ο οποίος αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την αγάπη του για το χωριό και ιδιαίτερα για τα παιδιά του χωριού και το σχολείο μας.

Το Διδακτικό Προσωπικό
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Οι Μαθητές




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.