Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Εμπορικός Σύλλογος για το συλλαλητήριο υπέρ του Νοσοκομείου Έδεσσας



Ο Εμπορικός Σύλλογος  Έδεσσας, στηρίζοντας ενεργά με τη συμμετοχή του, την ομάδα δράσης “ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ SOS” (που απαρτίζεται από τοπικούς φορείς και συλλόγους), αντιλαμβάνεται ότι η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό, υπερέχει όλων  και πρέπει να στηρίξουμε το Νοσοκομείο Έδεσσας, το προσωπικό και τη διοίκηση του. Επιλέγουμε το δρόμο της κοινής δράσης ώστε να αποκοπεί η φθίνουσα πορεία των τελευταίων χρόνων και στοχεύουμε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, πέρα και πάνω από κόμματα και φθηνούς ιδιοτελείς σκοπούς.

Για τους παραπάνω λόγους το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καλεί τα μέλη του, κάθε συνάδελφο έμπορο, αυτοαπασχολούμενο και επαγγελματία της περιοχής μας, να συμμετάσχει στην  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ  27/03 ΣΤΙΣ 13:00, στα μικρά καταρρακτάκια στην Έδεσσα. Οφείλουμε όσοι αγαπάμε τον τόπο μας να δώσουμε το βροντερό παρών στο συλλαλητήριο. Μόνη μας αγωνία είναι να συμβάλουμε έντιμα και με όλες μας τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα που όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μαζί, οφείλουμε να δώσουμε ενωμένοι για την προστασία και αναβάθμιση της υγείας .

Διότι χωρίς υγεία δεν έχουμε τίποτα!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. ..Ο προεδρεύον της ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΣ μπορεί να βγει υπεύθυνα και να δώσει βασικες και ουσιαστικές πληροφορίες πως νομίζουν οτι μπορεί να βοηθηθει το νοσοκομείο ήρθε σε επαφή τους διοικούντες του... (οχι ανοιχτά καλέσματα βιτρίνα) ενημερώθηκε και ενημέρωσε?
    μην νομίζεις ότι έγινες πρόεδρος και μπορείς να κάνεις θαύματα επισκιάζοντας τους υπευθύνους..(εξάλλου πρόεδροι είστε εσείς και 15.000 ακόμα) και όπως αποδείχθηκε η σκοπιμότητα το συμφέρον η επίδειξη και η προβολή σας καλιά κρατεί ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδρεύων!!!!!!!!! Πως δεν την έκανες και ομάδα σως. Δεν κάνετε επιμόρφωση στο κόμμα;

      Διαγραφή
    2. Μάλλον σε λάθος κατεύθυνση βλέπεις ανευθυνότητα!!! Βγάλτε επιτέλους τα κομματικά και παραταξιακα γυαλιά, δεν κατάλαβες ακόμη γιατί υποβαθμίστηκε το νοσοκομείο; Και από ότι φαίνεται ούτε σε νοιάζει κιόλας...

      Διαγραφή
    3. Με 25 προσλήψεις ιατρών έτσι θα βοηθηθεί το νοσοκομείο. Το κατάλαβες;

      Διαγραφή
  2. Έκανε το λάθος ο εμπορικός σύλλογος και μπλέχτηκε στη δίνη της αριστεράς με το βαρίδιο που έχει για γραμματέα . Κρίμα γιατί ξεκίνησε δυνατά αλλά η γλάστρα τελικά μπόρεσε και αμαύρωσε τον σύλλογο με σκοπιμότητες και φανταστικά προβλήματα . Πλέον είναι στα χέρια του φλογέρα. Ζωή σε μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας καλα ρε; φανταστικα προβληματα στο νοσοκομειο; που δεν εχει ποιος να σε εξετασει; τα προσωπικα σου προβληματα λυστα αλλου ρε οχι στο θεμα του νοσοκομειου.

      Διαγραφή
    2. Εγώ στη θέση σου δε θα έγραφα κάθε μέρα τις ίδιες βλακείες.....

      Διαγραφή
    3. Αυτός είναι φλογέρας. Εσύ γιατρέ μου τι ειδικότητα έχεις;

      Διαγραφή
    4. Αντι να δίνεις συγχαρητήρια στον εμπορικό σύλλογο και όσους ενδιαφέρονται, λες χαζομάρες. Η δική σου νοοτροπία έφτασε των χώρα και την πόλη στην κατάσταση που βρίσκονται.

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο που πράττει το αυτονόητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας κοιτάξει ο εμπορικός σύλλογος την αναβαθμίσει της αγοράς που κλαίει όλη η πόλη ...και ας αφήσει τους γνωστές των θεμάτων να ασχοληθούν με τα ευαίσθητα θέματα της υγείας των πολίτων και όχι μόνο.

      Διαγραφή
    2. Πες μας ποιοι είναι οι γνώστες των θεμάτων να απευθυνθούμε σε αυτούς.
      Οι ιδιώτες γιατροί των οποίων η πελατεία θα αυξηθεί με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου;
      Η διοίκηση του Νοσοκομείου που εκτελεί τις εντολές του Πλέυρη κ.λ.π και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
      Ο Δήμαρχος που είχε εκφράσει την απαισιοδοξία του και καθάρισε;
      Ο Αντιπεριφερειάρχης που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο σε τόσα σοβαρά θέματα τον τελευταίο καιρό ή οι βολευτάδες του Νομού που έχουν να επιλύσουν τόσα άλλα προβλήματα του Νομού;
      Αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος θα το πληρώσει ακόμα πιθανόν και με τις απώλειες ζωών

      Διαγραφή
    3. είστε απαράδεκτοι που ακούστηκε να κάνετε μικροπολιτικοί με ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικ'ο αγαθο ...(και το παίζεται και συνασπιστές...)έλεος ασχοληθητε και μαγέψτε τις κατσαρίδες από το ζαχαροπλαστείο και αφήστε αυτούς που είναι υπεύθυνοι στον θεσμικό τους ρόλο.... έλεος πια!!!!

      Διαγραφή
  4. Μη μαλώνετε μεταξύ σας.
    Ο Κούλης αποφάσισε να λύσεις το ασφαλιστικό και το πόπολο ακόμα μιλά για αριστερούς, δεξιούς κ.λ.π
    Όταν θα χρειαστεί κάποιος πολίτης επείγουσα ιατρική βοήθεια, τότε ίσως αντιληφθεί για τι μιλάμε με νοσοκομεία υποβαθμισμένα πανελλαδικά.
    Μπροστάρης έπρεπε να είναι ο Δήμος με τον Δήμαρχο γιατί μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε 12:02 ποιο είναι το επίπεδο σου και θες να λυσεις τα κομματικά προβλήματα στο βωμο της υγείας στην πόλη σου????

      Διαγραφή
  5. Ο φωτοτυπίας έφαγε τάπα από τη γλάστρα και χειροκροτάει ο φλογέρας... Χαχαχαχαχα... Τι ζούμε σε αυτή τη πόλη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ρε φιλαρακι τι δουλεια κανεις και μιλας υποτιμιτικα για τις δουλειες των αλλων; Ποιος σε ταιζει θε να μας πεις. Αυτοι τουλαχιστον βγαζουν το ψωμι τους με την δουλεια τους εσυ; Με σχολια στο καρατζοβα η κατι πιο χοντρο;

      Διαγραφή
    2. Αυτό που ζούμε σε αυτή την πόλη είναι ότι κάτι τύποι σαν και εσένα δεν έχουν καταλάβει τίποτα, μέχρι να αρρωστήσουν βέβαια και να πουν τι κάνει ο Δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχη λς, οι Βουλευτές..μέχρι τότε γλύφε τους...

      Διαγραφή
  6. Ο προηγούμενος εμπορικός ήταν εξαφάνισμένος ...
    Ο νέος δίνει ρεσιτάλ ...
    Αποτέλεσμα το ίδιο αλλά με πιο πολύ γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε τέτοια μεγάλα θέματα έχει σημασία η Αριστερά και η Δεξιά? Πλάκα έχουν μερικοί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οι ίδιοι που πάντα τους συμφέρει να διαχωρίζουν τον κόσμο για να καβατζώνονται. Το νοσοκομείο ανήκει στα παιδιά μας.

      Διαγραφή
    2. Το θέμα είναι ότι ασχολούνται και φτιάχνουν καταστάσεις άνθρωποι που θέλουν να φανούν και να εκμεταλλευτούν .
      Αν τους ρωτήσεις ακριβώς τα προβλήματα του νοσοκομείου τι χρειάζεται κτλ . θα σου απαντήσουν με γενικολογιες

      Διαγραφή
  8. Αντι να επαινουμε όλους αυτούς που τρέχουν για να σώσουν έστω και μια ζωη από όλους εσας που βρίζετε και σχολιάζετε, τους απαξιωνουμε με το χειροτερο τροπο......τα συγχαρητήρια μου, αυτή είναι η αξία σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν βλέπω πουθενά τους γιατρούς ,το προσωπικό του νοσοκομείου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από πότε ο καρκίνος, το έμφραγμα, το εγκεφαλικό έχει χρώμα ;;; Έλεος ....
    ας σοβαρευτούμε λίγο!!!
    Συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους που παλεύουν για την υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.