Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση σχετικά με τις βλάβες στα αρδευτικά δίκτυα του Δήμου ΑλμωπίαςΔιανύουμε την αρδευτική περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται τόσο από αρκετά υψηλές θερμοκρασίες όσο και από αυξημένη ζήτηση νερού.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους, καθώς λόγω της κακής χρήσης προκύπτουν αρκετές ζημίες στα αρδευτικά δίκτυα. Τα καταγεγραμμένα περιστατικά προσεγγίζουν τα 50 εντός των τελευταίων 10 ημερών.

Παράλληλα, παρατηρήθηκαν φαινόμενα κλοπής ορειχάλκινων υλικών, σε αρκετές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ήδη έρευνα και οποιεσδήποτε πληροφορίες δοθούν σχετικά με τα συμβάντα μπορούν να συνδράμουν σημαντικά στην προστασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Ο Δήμος Αλμωπίας έχει προβεί, τις τελευταίες ημέρες, σε παρεμβάσεις και επιλύσεις προβλημάτων στα αρδευτικά δίκτυα των εξής κοινοτήτων:

-ΤΚ Αλώρου -ΤΚ Αριδαίας -ΤΚ Αψάλου -ΤΚ Γαρεφίου -ΤΚ Δωροθέας -ΤΚ Εξαπλατάνου -ΤΚ Ίδας -ΤΚ Λυκοστόμου -ΤΚ Μηλιάς-Ριζοχωρίου -ΤΚ Νεοχωρίου-Βορεινού-Πευκωτού -ΤΚ Ξιφιανής -ΤΚ Πιπεριάς -ΤΚ Σαρακηνών -ΤΚ Σωσάνδρας -ΤΚ Τσακώνων-Χρύσας-Ροδωνιάς -ΤΚ Φιλώτειας -ΤΚ Φούστανης -ΤΚ Χρυσής

Δηλώνουμε παρών σε κάθε κοινότητα του Δήμου με καθημερινές παρεμβάσεις, ώστε να επιλύονται στο μέγιστο βαθμό όποια προβλήματα εμφανίζονται, με στόχο την μείωση του χρόνου αποκατάστασης και του κόστους επισκευής.

Δήμος ΑλμωπίαςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.