Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών: Με 7 αθλητές και 8 πληρώματα στο 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (Α΄φάση)



Με 7 αθλητές και 8 πληρώματα θα συμμετάσχει η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στην Α΄ φάση του 90ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά-Μαραθώνα, από 9 έως 12 Μαΐου. 

Την ομάδα συνοδεύει ως αρχηγός αποστολής ο έφορος κωπηλασίας Ιωάννης Χόντος, τα μέλη του Στέλλα Μισιργή & Φωτεινή Καφετζάκη και οι προπονητές Γιάννης Χρυσόπουλος και Βασίλης Τσαλικίδης.

Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι οι: Ζηντηρίδης Κώστας, Γκοτσίδης Ηλίας, Μαλιούφας Ιωάννης, Μουρατίδου Πασχαλίνα, Καλαϊτζή Παναγιώτα, Κιοσελάκη Εύα και Χόντου Μαρία. 

Κατά τη διάρκεια του 90ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας θα διεξαχθεί προπονητικό κοινόβιο Ανάπτυξης που θα συμμετέχουν οι νεαροί αθλητές του ΝΟΓ Μητακίδης Δημήτρης και Αρετάκη Ελπίδα. 

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του και να απολαύσουν την ετήσια γιορτή της Ελληνικής κωπηλασίας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.