Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Συλλήψεις 3 ατόμων για παράνομο έρανο


Συνελήφθησαν χθες (01-10-2015) το μεσημέρι στη Ν. Πέλλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 3 άτομα για διενέργεια εράνου, για λογαριασμό αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς την απαιτούμενη από τον Νόμο άδεια.
Πρόκειται για 3 άντρες ηλικίας 57, 65 και 68 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για νομοθεσία περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1 μπλοκ αποδείξεων,
1 περιοδικό/έντυπο και
το χρηματικό ποσό των 76,50 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Φτανει πια ο εθελοντισμος των διαφορων εταιρειων,,,"ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ".. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ....Εχουμε γυρω μας-στις γειτονιες μας, στα χωρια μας- τοσους ανθρωπους που μπορουμε να βοηθησουμε, γιατι εχουν την αναγκη μας και νομιζω (το κριμα σε μενα) πως δεν πρεπει να νοιωθουμε τυψεις σε τετοιους ερανους αν δεν ανταποκριθουμε...Γιατι το πιθανοτερο ειναι να ειναι "ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.