Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι νέες τιμές όλων των αυτοκινήτων ανά εταιρεία


Στις 20 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της απόσυρσης και μέχρι στιγμής καμία συζήτηση δεν έχει ανοίξει από την κυβέρνηση για το εάν θα συνεχιστεί για το 2016 ή αν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις.
Πάντως, από την πλευρά του αρμοδίου υπουργείου, αυτό που αφήνεται να εννοηθεί είναι πώς πολύ δύσκολα θα δοθεί "πράσσινο φώς" και για τη νέα χρονιά, ελλείψει πόρων.
Αν τελικά δοθεί, οι παροχές όπως φημολογείται θα είναι σημαντικά μειωμένες καθώς δεν θα αφορά σε μια ευρύα γκάμα αυτοκινήτων όπως ισχύει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, αλλά σε αυτοκίνητα με αξία λιανική από 15.000 έως 17.000 ευρώ!
Είναι προφανές ότι όσοι σχεδιάζουν την αγορά ενός ΙΧ θα πρέπει να σπεύσουν...  Ήδη οι εισαγωγικές εταιρείες προχωρούν συνεχώς σε νέες προσφορές προκειμένου να δελεάσουν το αγοραστικό κοινό.
Δείτε εδώ τους ανανεωμένους τιμοκατάλογους και τις προσφορές των ΙΧ της ελληνικής αγοράς.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δε χρειαζεται να βιαστει κανεις...καλυτερα να μεινει με το ποδηλατο... Εκτος φυσικα απο τους εχοντες, που εχουν οτι και να γινει!!!... Αποδειχθηκε οτι σε αυτο το κ@λ@χανειο που στα χαρτια λεγεται ακομη Ελλαδα, ποτε δεν εισαι σιγουρος για τα δεδομενα (πχ τα παγια εξοδα κατοχης-κυκλοφοριας ιχ και οχι μονο!!@)....ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.