Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δραστηριότητες ΚΑΠΗ Δήμου Σκύδρας (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση που οργάνωσε το Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με το  Ι.Α.ΣΥ.Ν (Ινστιτούτο Μελέτης, Εκπαίδευσης, Έρευνας και  Τεχνολογικής Υποστήριξης Απνοϊκού Συνδρόμου και σχετιζόμενων Νοσημάτων) στο χώρο του Κ.Α.Π.Η την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. 
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, και η σωστή οργάνωση  δημιούργησε  συνεχόμενη ροή χωρίς πολύωρες αναμονές. Ο κόσμος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα τον παρεχομένων υπηρεσιών, την επιστημονική κατάρτιση και συμπεριφορά των ατόμων που οργάνωσαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου Αικατερίνη και ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π κος Σουρουτζίδης Στέλιος οι οποίοι ευχαρίστησαν   την ομάδα μελέτης  του Ι.Α.ΣΥ.Ν και τον πρόεδρο του κ. Ε.Βλαχογιάννη. 
Ευχόμαστε να συνεχίσουν να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις μια που  ο κόσμος της έχει πραγματικά ανάγκη. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.