Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συντήρηση και βάψιμο διαβάσεων στον Δήμο Πέλλας



Αγαπητοί Δημότες,
Σας ενημερώνουμε ότι οι εργασίες συντήρησης και βαψίματος των διαβάσεων πεζών στον Δήμο Πέλλας έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πεζών.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια των εργασιών. Συνιστάται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες της τροχαίας και της σήμανσης που έχει τοποθετηθεί.
Η συμβολή σας είναι πολύτιμη για την επιτυχία του έργου αυτού και την ενίσχυση της ασφάλειας στον Δήμο μας.
Ώρες Εργασιών: Οι εργασίες πραγματοποιούνται κυρίως κατά τις βραδινές ώρες (22:00 - 06:00) για να ελαχιστοποιηθεί η όχληση στους οδηγούς και τους πεζούς.

Δήμος Πέλλας





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Τώρα είμαι περισσότερο σίγουρος από ποτέ ότι την άλλη φορά κ. Δήμαρχε (με βάση όσα τονίζουν με περίσσια εγωπαθεια οι αντιδήμαρχοι σου) θα είσαι ο μοναδικός υποψήφιος γιατί τέτοια έργα ανάπτυξης και προοπτικής δεν μπορούν να χάσουν εκλογές. Η πόλη μας έγινε σύγχρονη, δίχως κυκλοφοριακό, δίχως βρώμικους κάδους, δίχως τρύπες και λακούβες στους δρόμους. Έχει προσελκύσει χιλιάδες τουρίστες ώστε να χρήζει ανέγερση δεκάδων ξενοδοχειακών μονάδων. Έχει ομορφυνει λές και υπέστη lifting και pilling. Τα πάντα έχουν αλλάξει σε 5 μόλις μήνες και μάλιστα ορισμένοι που την ζούμε καθημερινά νιώθουμε εθνικά υπερήφανοι. Οι προσλήψεις από τον φεγγίτη έχουν καταργηθεί και όλα ακολουθούν τον ΑΣΕΠ. Οι απ'ευθείας αναθέσεις εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας και ακόμη για 1€ πραγματοποιούνται διαγωνισμοί. Σταματήσαμε να δαπανούμε ως Δήμος περιττά χρήματα προς επιλεγμένους δημοσιογράφος με σκοπό την προβολή. Είμαστε σεμνοί! Είμαστε ταπεινοί! Είμαστε οι καλύτεροι! Δοξαστε μας... ($$$)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δε κάνει προσλήψεις από το φεγγίτη ρε φίλε, πως θα κάνει στρατό εντός και εκτός δημαρχείου για να έχει μάτια και αυτιά παντού??? Αν δε κάνει απευθείας αναθέσεις πως θα ευχαριστήσει αυτούς που τον στήριξαν προεκλογικά, είτε ανήκαν στην ίδια παράταξή είτε σε αντίπαλη??? Αν δε πληρώνει συγκεκριμένα μέσα πως θα προβάλει το έργο του σε όλους εμάς τους δημότες??? Εξωστρέφεια βλέπεις (αν και ο εξωστρεφής του κάηκε και χάθηκε από προσώπου γης!) Αλλά τους αντιδημάρχους του δε μπορεί να τους κάνει καλά, γιατί λειτουργούνε κατά βούληση! Πρώτη φορά είδα αντιδημάρχους που κατέβηκαν με δεξιό δήμαρχο να βγαίνουν φωτογραφίες με υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και να τρέχουν σα μαντρόσκυλα από πίσω τους! Όσον αφορά τώρα το αν θα χάσει εκλογές ή όχι, ο Λάκης έκανε το καλύτερο deal με το να βάλει τους υποτακτικούς του υποψήφιους μαζί του, και όταν χτυπήσει το δάκτυλο, θα τον πουλήσουν όπως ο Ιούδας τον Χριστό! Γιατί το βουλευτιλίκι θέλει και τον ανάλογο στρατό από πίσω, και το δημαρχείο είναι βαμμένο πράσινο!

      Διαγραφή
    2. Οι άνθρωποι από την πρώτη μέρα έβγαλαν στο δρόμο τους υπαλλήλους του Δήμου που επί Στάμκου έπιναν καφέ κι εσύ λες τα δικά σου λες και ο Φουντουκίδης θα μας έκανε Νέα Υόρκη...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 7:09 ,πιστευω ότι οι περισσότεροι πολίτες βλέπουν ότι κάτι άλλαξε προς το καλύτερο τους τελευταίους 5 μήνες.
      Τώρα εσύ εάν δεν το βλέπεις μάλλον ζεις αλλού και απλά σχολιάζεις ή το πιθανότερο είναι καμμένη η γούνα σου!

      Διαγραφή
    4. Είχα την αίσθηση ότι θα υπάρξει διάλογος με ουσία και υποφερτό μυαλό αλλά διαπιστώνω ότι αυτά εκλείπουν απο τους 1:29 & 6:15. Ρε παιδιά σάς το έχω ξαναγράψει οτι δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Ένα καφεδάκι στον πεζόδρομο, στην συνέχεια λίγο γλυψιματακι στο δημαρχείο και ο φεγγίτης ανοίγει εύκολα και διάπλατα. Επειδή όμως αυτές τις διαπιστώσεις για την εικόνα της 5 μηνης διοίκησης την έχετε μόνο μεταξύ σας καλά θα κάνετε να βγείτε λίγο στους πολίτες καί θα διαπιστώσετε την γνώμη τους για εσάς. Στο επίμαχο θέμα της γούνας τώρα (αφού γουστάρετε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε) σας προτρέπω να θυμηθείτε ποιες οικογένειες των Γιαννιτσών την έφεραν απο το φθινόπωρο έως και την άνοιξη ακόμη και με 30©. Ευτυχώς δηλαδή πού επεβλήθη η απαγόρευση και περάσαμε στις συνθετικές. Γλύτωσαν οι αλεπούδες, γλύτωσαν και τα ματάκια μας. Δυστυχώς για εσάς εδώ ζω (παρέα με τα αδέσποτα, τις λακούβες, την κιτσαρία, την βρωμιά ,την υποανάπτυξη). Ευτυχώς όμως με την τακτική σας αρχίσατε νωρίς - νωρίς το "ξεγυμνωμα" οπότε για τουλάχιστον ένα χρόνο θα ζείτε το όνειρο σας. Θα αισθάνεστε μοναδικοί και ωραίοι. Θα χαίρεστε μεταξύ σας φορώντας κοστούμια και πλαστικό χαμόγελο. Όταν όμως έρθει η ώρα της κρίσης θα νοιώσετε οτι ένιωσαν και οι προηγούμενοι, οι προ - προηγούμενοι και οι προ - πρό - προηγούμενοι. Γι' αυτό λοιπόν αφήστε την New York στην ησυχία της και απολαύστε της από την τηλεόραση... ($$$)

      Διαγραφή
  2. Γιατι δεν απαντατε στον (§§§) κουφαλες?? Σας εχει ξεφτελισει διχως να χρησιμοποιει λιπαντικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προλαβαίνουν. Ετοιμάζουν video και σποτ για το τικ -τοκ.
      Κάπου πήρε το μάτι μου ότι αδειάσανε εναν καδο.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.